BEYLER 5060Tİ 16 GB ETS2 DE 8 FPS NORMAL Mİ_?

ona nerden bakıyoruz hocam
1000021838.webp

Hangi ayarlarda oynuyorsun ölçekleme yüzde kaç

Yani hocam sonuçlar normalde sorun ne bilemedim. Ets2 biraz sıkıntılı bir oyun. Bende sürekli hata vermeden çöküyordu ekran kartı driverını guncelleyince çözüldü. Belki driver sorunu falan vardır. Birde singleplayer da test edin yine böyleyse başka bir sıkıntı vardır.
single playere girip bakayım kaç fps oluyormuş bu şaka mı ya? 12 fps ne

Ekler

• image.webp
    image.webp
    373.7 KB · Hit: 20
TMP'de 250 kişinin olduğu yerlerde bu fps değerini görsen normal derdim ama single'da bile 12 fps'ler hiç normal değil. DDU ile temiz bir kurulum yapmanı öneririm.

single playere girip bakayım kaç fps oluyormuş bu şaka mı ya? 12 fps ne
Bir terslik var hocam bu işte. Psi yetmiyor desem ekran kartı 180w çekiyor. Furmark testinde var. İşlemci darboğaz desek 7500f yapmaz. Anakartta falan mı bir şey var desem furmarkta neden düzgün. Driverler falan son sürüm mü?

Sistemde net sıkıntı var. Msi after burnerdan cpu-gpu clock güç göstergelerini açıp oyun içi ekran görüntüsü atar mısın
uygulamayı açıyorum ama diğer uygulama açılmıyor fps gösteren rivatunner
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir terslik var hocam bu işte. Psi yetmiyor desem ekran kartı 180w çekiyor. Furmark testinde var. İşlemci darboğaz desek 7500f yapmaz. Anakartta falan mı bir şey var desem furmarkta neden düzgün. Driverler falan son sürüm mü?
driverleri nerden güncelleyeceğiz ya da nasıl kontrol edeceğiz onlar güncel olmayabilir

uygulamayı açıyorum ama diğer uygulama açılmıyor fps gösteren rivatunner

driverleri nerden güncelleyeceğiz ya da nasıl kontrol edeceğiz onlar güncel olmayabilir
Nvdianın kendi sitesi var. Orda ekran kartını bulup güncelleyerbilirsin.

beyler et2 oynayım dedim uzun aradan sonra calias duisburg yolu olsun boş şehir olsun fps en yüksekte ayarlarda 8 fps en düşükte 15 bu normal mi sistemde ryzen 5 7500f ve palit 5060ti 16 gb var şaka mı bu bilen varsa yardımcı olursa seviniirm
benim tümlekşik ekran kartlı laptopum(512 mb vram) bile 40*50 fps alıyor driverleri kontrol edin bi.

ekran kartı güncel reisim
Valla hocam o zaman benim bir arternatifim kalmadı denicek. :/ Belki oyun içi ayarlarda sıkıntı vardır dicem fps limiti falan. Msi afterburner indirip oyun içindeki kullanım değerlerinide atabilir misin? Belki kullanmıyordur falan.

beyler et2 oynayım dedim uzun aradan sonra calias duisburg yolu olsun boş şehir olsun fps en yüksekte ayarlarda 8 fps en düşükte 15 bu normal mi sistemde ryzen 5 7500f ve palit 5060ti 16 gb var şaka mı bu bilen varsa yardımcı olursa seviniirm
Normal değil gibi geldi bana hocam PC'ye komple format at düzelir.

ona nerden bakıyoruz hocam

bence değil işte çözemiyorum neden böyle ramlar 32 gb ramdan da sıkıntı yok işlemcide ryzen 5 7500f çözemedim
Laptopsa tam güç için fişte kullanmanız gerekiyor ve güç seceneklerinden nihai güç ya da ultra performansı seçin.
Biosta ramların XMP ayari açılmamış olabilir ona da bakın bi

Laptopsa tam güç için fişte kullanmanız gerekiyor ve güç seceneklerinden nihai güç ya da ultra performansı seçin.
Biosta ramların XMP ayari açılmamış olabilir ona da bakın bi
toplama pc masaüstü

Normal değil gibi geldi bana hocam PC'ye komple format at düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,828
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri