BEYLER 5060Tİ 16 GB ETS2 DE 8 FPS NORMAL Mİ_?

Ayarlardan ekran bölümüne gel orda 60hz seçili sende muhtemelen 100 yapcan
Yaptım ewAllah sorun kalmadı gta 5 de bile en yüksek ayarlarda 150 veya üstü fps veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan bende 50k ya yakın sistem dizdim yine açıp dc arası atıp kapatıyorum bu olay bana çok koyuyor
Tadı orada ben en en 2019 da oynamıştım bide dün oynadım tabi 2019 da hız sınırı 150 flndı yarış yapıyoduk calias duisburg yolunda makas atıyoduk volvo alıyoduk kalablıktı şimdide kalabalık ama 110 ile gidiyorsun 60 ile gidiyosun dün yolumda gittim karşı şerite kırmadım tır kaydı zikzak attı ban yemişiz😔

Son düzenleme:
beyler et2 oynayım dedim uzun aradan sonra calias duisburg yolu olsun boş şehir olsun fps en yüksekte ayarlarda 8 fps en düşükte 15 bu normal mi sistemde ryzen 5 7500f ve palit 5060ti 16 gb var şaka mı bu bilen varsa yardımcı olursa seviniirm
Hocam truckersmp den giriyorsaniz oyuncu yoğunluğunda o FPS de gezmek normal ama boşken yada normal Steam üzerinden girdiğiniz dede dahil aynı durumsa var bir problem imzamdaki sistem ile calais duisburg atıyorum oyuncu yoğunluğuna bağlı olarak 30-60 fps lerde geziniyor kimi zaman daha da düşüyor bu durum yıllardır var oyunla ilgili truckersmp için konuşuyorum.

Hocam truckersmp den giriyorsaniz oyuncu yoğunluğunda o FPS de gezmek normal ama boşken yada normal Steam üzerinden girdiğiniz dede dahil aynı durumsa var bir problem imzamdaki sistem ile calais duisburg atıyorum oyuncu yoğunluğuna bağlı olarak 30-60 fps lerde geziniyor kimi zaman daha da düşüyor bu durum yıllardır var oyunla ilgili truckersmp için konuşuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorunu çözdüm sorun tam olarak şundan kaynaklıymış şimdi ben soğutucuyu takmakta zorlandım baya sonra program fln indirdim anakart olsun ekran kartı olsun driverleri sildim tekrar yükledim işlemciye testte yaptım 95 dereceyi görüyomuş yorumlar sayesinde fark ettim kasmasıda işlemci sıcaklığındanmış dün soğutucuyu söktüm geri taktım sıcaklar normale düştü ets2 ye girdim truckersmp ye girdim kalabalıkta 100 küsür fps verdi 60 küsüre fln düşebiliyor en yüksek ayarlarda ama ban yedik :D sorun çözüldü şimdi tek sorun soğutucunun rgblerini değiştirebilirmiyim ışıkların rengini sadece mavi yanıyor onun için yardımcı olursanız sevinirim

FSP MP7 ARGB 120 mm İşlemci Soğutucu bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,759
Üyeler
184,494
Son üye
Şimşek41
Geri