- Reaksiyon skoru
- 1,359
affedin beni beyler söz veriyorum bir daha uyumsuzluk yapmayacağım hatasız kul olmaz, @White Ravens
Son düzenleme:
ama aynı soruda kimse bana gelmiyor, yani başka soruya bakıyorlar, beni bu kadar mı sevmiyorsunuz?Bilmiyorsa yazmaz insanlar.
Ne alakaama aynı soruda kimse bana gelmiyor, yani başka soruya bakıyorlar, beni bu kadar mı sevmiyorsunuz?
Bu forumda aynı, herkes önceki siyaset tartışmadamdan beni dışlıyo, technopat gibi, buradn da göçme zamanı geldi,1. bu başlık ney böyle
2. soyleyebilirsin lütfen saçma sapan şeyler yazmayıp yardım edermisiniz diye
ama konu içindeki siyastti,Herkes bildiği konuysa herkese yardım ediyor. Siyaset konusuna gelirsek o konuda haksızsın. Kimse zorla tutulmuyor.
Başkan ne bilim, artık uyumsuzluk yapmıyorum ama millet affetmiyor.Son mesajında yazdığın üzere her forumda aynısı oluyorsa hatayı kendinde aramaya başla derim.
Hocam çocukca şeylere gerek yok herşeyen anlam çıkarmayın. Forum kültürüne uyun her şey normal oluyor zaten.ama konu içindeki siyastti,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başkan ne bilim, artık uyumsuzluk yapmıyorum ama millet affetmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman başlığı değiştirip beni affedin diyeyim.
Sorun yok dostum. Takılmaya devam.BEYLER, DAHA ÖNCEKİ UYUMSUZLUKLARIM İÇİN ÖZR DİLERİM İNŞ BENİ AFFEDERSİNİZ, HATASIZ KUL OLMAZ, SÖZ VERİYORUM