kovboy bi bob okunuş uBi kızla anime izlemyi düşünüyorum önerilere acığım ne öyle romantik olsun cok ne de cok aksiyon arası gibi mesela sword art online örnek
anlamadım kbkovboy bi bob okunuş u![]()
Cowboy Bebopanlamadım kb
Sono Bisque Doll wa Koi wo Suruanlamadım kb
cinsellik var ama suri animesi romantik sevmediğim için fazla bilmiyorumanlamadım kb
fazla olmadıkça sıkıntı olmazCowboy Bebop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru
cinsellik var ama suri animesi romantik sevmediğim için fazla bilmiyorum
kötü işlerin olduğu otel gidip orda kız adamın üstüne oturuyor sıkıntı olmasa ya not defterimi bulsaydım çok güzel öeriridim de şimdi bulamamfazla olmadıkça sıkıntı olmaz
senin canın sağolsun biladerim bunlar yeterde arta bu ard sana bilhgilndirme steam da ets 1 dolar haberin olsun 1 dolardan düşmüşkötü işlerin olduğu otel gidip orda kız adamın üstüne oturuyor sıkıntı olmasa ya not defterimi bulsaydım çok güzel öeriridim de şimdi bulamam
Kimi no Suizou wo Tabetai var (pankreasını yemek istiyorum ) efsane bir filmdir adına bakma duygusal efsane yerinde olsam bunu izlerdimsenin canın sağolsun biladerim bunlar yeterde arta bu ard sana bilhgilndirme steam da ets 1 dolar haberin olsun 1 dolardan düşmüş
ben fpsciyim agaasenin canın sağolsun biladerim bunlar yeterde arta bu ard sana bilhgilndirme steam da ets 1 dolar haberin olsun 1 dolardan düşmüş
Kimi no Suizou wo Tabetai var aga 1 ve 2 özet geçermisinKimi no Suizou wo Tabetai var (pankreasını yemek istiyorum ) efsane bir filmdir adına bakma duygusal efsane yerinde olsam bunu izlerdim
ben fpsciyim agaa
bir kız var sürekli kitap okuyor sonra pankreas kanseri olduğunu öğreniiyor ve yapılacaklar listesi var bunun onları yapmaya çalışıyor sonra bir bekleme yerinde bir tane adamla tanışıyor sonra işte olay gelişiyor iyleşmeye çalışıyor filan cinsellik minumum düzeyde duygusal izlenr daha fazla spoylır olur o yüzden bu kadar anlatayım heycanı kalmazKimi no Suizou wo Tabetai var aga 1 ve 2 özet geçermisin
merak etim zahmet olmasa
bu peki <Sono Bisque Doll wa Koi wo Surubir kız var sürekli kitap okuyor sonra pankreas kanseri olduğunu öğreniiyor ve yapılacaklar listesi var bunun onları yapmaya çalışıyor sonra bir bekleme yerinde bir tane adamla tanışıyor sonra işte olay gelişiyor iyleşmeye çalışıyor filan cinsellik minumum düzeyde duygusal izlenr daha fazla spoylır olur o yüzden bu kadar anlatayım heycanı kalmaz
ben Kimi no Suizou wo Tabetai daha çok beyendim bi de cowboy bebop çizimleri kötübu peki <Cowboy Bebop
cowboy bebop çizimleri kötü ise hiç girişmeyeyimben Kimi no Suizou wo Tabetai daha çok beyendim bi de cowboy bebop çizimleri kötü