Neler Yeni

Beyler bende odunluk var mı?

Bir kız İnstagramdan istek atmıştı. O sıra işim çıktı ve fazla detaylı yazamadım. Buyrun? Diyip bıraktım. Zaten mesaj isteği kabul edilmeli yazıyordu. Ben daha sonra diğer hesabımdan acaba tabirimi mi beğenmedi diyerek iletişim kurdum. İşte siz her istek atana soruyor musunuz falan dedi. Sadece hesap önüme çıktı ve atayım dedim diye söyledi. Bende iletişim kurmam gerekir diye söyledim. O da dedi ki; tamamda her istek atan kişiylede iletişim kurmak gerekmez değil mi, diye söyledi.

Bu kızın derdi ne arkadaslar, ben anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tunahan Özler
Bir kız İnstagramdan istek atmıştı. O sıra işim çıktı ve fazla detaylı yazamadım. Buyrun? Diyip bıraktım. Zaten mesaj isteği kabul edilmeli yazıyordu. Ben daha sonra diğer hesabımdan acaba tabirimi mi beğenmedi diyerek iletişim kurdum. İşte siz her istek atana soruyor musunuz falan dedi. Sadece hesap önüme çıktı ve atayım dedim diye söyledi. Bende iletişim kurmam gerekir diye söyledim. O da dedi ki; tamamda her istek atan kişiylede iletişim kurmak gerekmez değil mi, diye söyledi.

kızın derdi yok hocam götünü kaldırmıslar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bahadır Reyz

Dağda mı yaşıyorsun birader ?

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Şahin Berkay Altun
Ben istek atan kızlar güzelse gt liyorum mesaj yazmazsa çıkartıyorum kim takip atıyorsa o yazsın fiziksel olarak bir kere görmediğim kız ile bide arkadaşmı olucam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben istek atan kızlar güzelse gt liyorum mesaj yazmazsa çıkartıyorum kim takip atıyorsa o yazsın fiziksel olarak bir kere görmediğim kız ile bide arkadaşmı olucam
Hocam takip ettiği kisi sayısı bana istek attığında 519'du. Takipçisi ise 100'dü. Şu an takipçisi aynı fakat, takip ettiği 521 olmuş. Bu tam olarak başka hesapları takip edip, kendini takip ettirmek istemeyen biri mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraşmaya değmez hocam, siz odunluk bir şey söylememişsiniz.
Biraz üsteledim konuyu, zaten sıkılmıştı. Engellemiş😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşmaya değmez hocam, siz odunluk bir şey söylememişsiniz.
Yeni hesap açtım, bilmiyorum daha uğraşmaya gerek var mı? Tabi yine engellerse hiç bi sey yapamam. En azından veda mı etsem görmemis olsamda diyorum. Ben gerçekten anlayamıyorum şu sosyal medya işini.😕

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
...
Yeni hesap açtım, bilmiyorum daha uğraşmaya gerek var mı? Tabi yine engellerse hiç bi sey yapamam. En azından veda mı etsem görmemis olsamda diyorum. Ben gerçekten anlayamıyorum şu sosyal medya işini.😕
Bence yine engeller :D
Hocam, sosyal medyayı anlasanız bile, sosyal medyada ki insanları anlayamazsınız. Sosyal medyanın verdiği anonimlik bu işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Yılmaz

G*tu kalkık

Hocam, sosyal medyayı anlasanız bile, sosyal medyada ki insanları anlayamazsınız. Sosyal medyanın verdiği anonimlik bu işte.
Ben nasıl yapsam bilemedim. Galiba en baştaki o "buyrun" tabirim çok odunca oldu sanırım.😕
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba bu iş olmaz, dimi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
...
Hocam, siz birazcık bu konuya takılmışsınız. İçinizi rahat tutun. Aynı zamanda başta dediğiniz "Buyrun" lafı o kadar düzgün ki hiç odunluk yok. İstek atmış sizde yazmışsınız, kız da bunu garip bulmuş o kadar. Bir süre sonra unutursunuz. :D

Kızlara, günde bir sürü garip mesajlar geliyor zaten. Öyle düşünün.

Top Bottom