emre:_:
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
aa hiç aklıma gelmedi o benceBiraz sallamasyon sayılır ama Sad Forever olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aaa evet freaks olabilir
aa hiç aklıma gelmedi o benceBiraz sallamasyon sayılır ama Sad Forever olabilir mi
Aaa evet freaks olabilir
hocam sağolun varolun bakayım o müziklerden birisi miBiraz sallamasyon sayılır ama Sad Forever olabilir mi
Aaa evet freaks olabilir
Bence *Surf Curse - Freaks*
hocam çok sağolun bakayım bu müziklerden birisi mi umarım öyledirbunlar geldii aklıma umarım bulabilmişimdir
another love
snowfall
spacesong
jealous
homage
freaks
shootout
dark beach
memoir
hocam ne yazıkkı bunlardan hiçbiri değil ama attığınız müziklerde çok hoşuma gitti sağolun varolunbunlar geldii aklıma umarım bulabilmişimdir
another love
snowfall
spacesong
jealous
homage
freaks
shootout
dark beach
memoir
onu nasıl yapacağım hocam kusura bakma biraz cevabı geç yazdım :/melodiyi mırıldanabiliyorsan gemini ve chatgptye sor bulabiliyorlar bazen
chatgpt den bahsediyorum.hocam sağolun varolun bakayım o müziklerden birisi mi
hocam çok sağolun bakayım bu müziklerden birisi mi umarım öyledir
hocam ne yazıkkı bunlardan hiçbiri değil ama attığınız müziklerde çok hoşuma gitti sağolun varolun
onu nasıl yapacağım hocam kusura bakma biraz cevabı geç yazdım :/
mesela içinde did she like whats up sad for an isle me sözü geçen şarkılar/müzikler diye aratabilirsiniz gemine vshocam sağolun varolun bakayım o müziklerden birisi mi
hocam çok sağolun bakayım bu müziklerden birisi mi umarım öyledir
hocam ne yazıkkı bunlardan hiçbiri değil ama attığınız müziklerde çok hoşuma gitti sağolun varolun
onu nasıl yapacağım hocam kusura bakma biraz cevabı geç yazdım :/
chatgpt den bahsediyorum
neyse hocam yinede çok sağolun ümidi kestim bulamayacağım sanırım.mesela içinde did she like whats up sad for an isle me sözü geçen şarkılar/müzikler diye aratabilirsiniz gemine vs