Hocam teşekkürler2si arasında kalırsan her zaman DODİ
Onun dışında normal indirmeni tavsiye derim. Bunun nedeni sıkıştırma kayanklı kullanılan işlemci ve güç tüketimi.
Fitgirl denen hırbo işsizlik abidesi ve DODİ arasındaki fark şudur.
Firgirl 100gb bir oyunu 60 gb düşürür. Uharc benzeri yüksek sıkıştırma yapar.
Dodi ise aynı oyunu 75 gb yapar.
Fitgirl denen denyo (ki adam yerine koymak istemem) senin işlemcinn anasını ağlatır bu oyunu sana tahminen 70 dk gibi sürede yükletir.
Dodi ise bu oyunu en fazla 35dkda yükletir.
Ne fark etti Dodi indirseydin yine aynı zamanda oyun yükleyecektin en büyük fark işlemcin daha az yoruldu.
Kısaca fitgirl indiren insanlara yıllardır bakıyorum ve acıyorum onlara.
Sakın indirmeyin.
Ayrıca Dodi 2 adet yeri geldiğinde krek koyarken (Razor/CPY) fitgirl daha tek krekden başka görmedim.
Ben her zaman orjinal alımlardan yanayım.
O Denyo bizim için bi babadır artık eski tahtını kaybetsede yeri ayrıdır bizde.2si arasında kalırsan her zaman DODİ
Onun dışında normal indirmeni tavsiye derim. Bunun nedeni sıkıştırma kayanklı kullanılan işlemci ve güç tüketimi.
Fitgirl denen hırbo işsizlik abidesi ve DODİ arasındaki fark şudur.
Firgirl 100gb bir oyunu 60 gb düşürür. Uharc benzeri yüksek sıkıştırma yapar.
Dodi ise aynı oyunu 75 gb yapar.
Fitgirl denen denyo (ki adam yerine koymak istemem) senin işlemcinn anasını ağlatır bu oyunu sana tahminen 70 dk gibi sürede yükletir.
Dodi ise bu oyunu en fazla 35dkda yükletir.
Ne fark etti Dodi indirseydin yine aynı zamanda oyun yükleyecektin en büyük fark işlemcin daha az yoruldu.
Kısaca fitgirl indiren insanlara yıllardır bakıyorum ve acıyorum onlara.
Sakın indirmeyin.
Ayrıca Dodi 2 adet yeri geldiğinde krek koyarken (Razor/CPY) fitgirl daha tek krekden başka görmedim.
Ben her zaman orjinal alımlardan yanayım.
sen öyle diyorsanO Denyo bizim için bi babadır artık eski tahtını kaybetsede yeri ayrıdır bizde.
Artık eskisi gibi değil maalesef ama yeri ayrıdır bendesen öyle diyorsan
Ragnarökmü 2018 miGod of War indiricem dodiden
Artık eskisi gibi değil maalesef ama yeri ayrıdır bende