Neler Yeni

Öneri Fitgirl yerine neden Dodi seçilmelidir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DogancanYr

80+ Bronze
Sana bir soru sorcam bu konulara haşır neşir birine benziyorsun, Türk korsan siteleri hiç reklam koymadan 0 kazanç yaptıklarını söylerek neden 10 yılı aşkındır aynı siteye hergün oyun eklemeye devam edip böyle bir zaman kaybıyla uğraşıyorlar ?

oyunvip vs hepsi dahil bu adamların kazancı nedir gönüllü iş olmadığı aşikar bu işin arkasında ne var gerçekten merak ediyorum.

Kazançları varsa bilmiyorum aydınlatın işte.

Mesaj otomatik birleştirildi:

+1 BF 2042 örnek kesinlikle free to play olması gereken bir oyunken APEX daha iyi bu arada, adamlar 30 dolara satıyordu bi ara.
Bahsettiğim sitede reklam göremiyorum sende gir bak istersen fullprogram ismi meşhur baya.
Tamam oyun indir vipte reklam yok ama oyunu başka yerlerden alıyor nereden aldığı belli değil , sitelerin ana yerinden almak daha iyi.
Ayrıca fullprogram indir sitesine benziyor aynı kişi çıkmasın ve hatta programlara , oyunlara virüs koyarlardır bence ara ara.

Bu sorunu bende yaşadım, abonelik almıştım filmin kalitesi 2000 bitrate 1080p gibi youtub videoları AVC kodek gibi yani, korsan sitede aynı filmi 4K izledim o günden beri filmlere para vermiyorum.

Diğer başıma gelende EXXEN aldım 3 ay, paramla işkence çektim aylık 200TL den fazla para ödememe rağmen maç kadar reklam izletiyor ve çözünürlük kalitesi berbat. Bunların önüne geçilmesi lazım herşeyi özel sektör ele geçirdi ne yapcağımızı şaşırdık.

Reklam görmüyorum işte sorun o, bu adamlar sitelere reklam koymuyor ve hergün 100 lerce oyun program korsan halini ekliyorlar büyük bir zaman ister bu, hatta bir ara bu oyunları botlar mı ekliyor diye düşünmüştüm gerçekten enayilik. Para kazansalarda turbobit diyorsun oradan indirenlerin sayısı ne kadar TR de ? herkes drive veya torent kullanıyor.
İgg games ve sckidrowcodex gibi sitelerin torrentlerini yüklemesin bunlar. Tam bir virüs yuvası bu siteler.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Tamam oyun indir vipte reklam yok ama oyunu başka yerlerden alıyor nereden aldığı belli değil , sitelerin ana yerinden almak daha iyi.
Ayrıca fullprogram indir sitesine benziyor aynı kişi çıkmasın ve hatta programlara , oyunlara virüs koyarlardır bence ara ara.
Fulprogram ile indirvip kurucuları aynı diye biliyorum.

DogancanYr

80+ Bronze
Fulprogram ile indirvip kurucuları aynı diye biliyorum.
firefox_ErpeA02AQ6.png

Kesinlikle bunlardan para alıyorlar hatta o kadar iyi para alıyorlar ki siteye reklam koyma gereği bile görmemişler. Kısaca kullanıcının değeri yok Türk sitelerde.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
Scene topluluğu kim daha ilk oyunu, yazılımı,filmi korsana sürerim derdinde. Oradan bir kişi bile virüslü yükleme yapamaz. Katı kuralları var.

P2p (bizim gibi kişiler) oyunun temiz dosyalarını birbirlerine atıp sadece Steam_api.dlli açık kaynaklı Steam_api.dll ile değiştirip kırılıyor. Filmleri ise netflixten video kaydı. Yazılımlar ise berili kişiler veya şansa cracklemiş kişilerden indiriliyor.

Hepsi babasının Hayrına. Sen hiçbir şey bilmiyorsun.
Hocam bu fitgirl vb. sitelerden nasıl oyun indiriliyo menüsünden pek bir şey anlamadım özelden ufak bi anlatabilir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
At avrat silah
Hocam bu fitgirl vb. sitelerden nasıl oyun indiriliyo menüsünden pek bir şey anlamadım özelden ufak bi anlatabilir misin
Orada magnet bağlantısı oluyor. Ona tıkladığında torrent programına atıyor indiriyorsun orada. Torrent programı olarak qBittorent programı öneririm.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,496
Üyeler
159,166
Son üye
buzluolsun
Top Bottom