Ekonomist değiliz. Yunanlılar yüzünden uçuyor ya...beyler dolar uçuyor bilgisayar hayali yalan oldu gidiyor düşünceleriniz ne şu an dolar 7.55
Şeytan diyo dal şu Yunanlara al şu adaları ama işte..Ekonomist değiliz. Yunanlılar yüzünden uçuyor ya...
Avrupa : So you choosen deathŞeytan diyo dal şu Yunanlara al şu adaları ama işte..
Bilgisayarımı aldığımda 6.8 tl idi dolar babam dahil bekle dedi herkes düşücek boşuna zarar etme gibisinden ben inat edip aldım iyiki de aldım durum ortada en iyi zaman paranın olduğu zamandır paran varsa bekleme yapıştır.beyler dolar uçuyor bilgisayar hayali yalan oldu gidiyor düşünceleriniz ne şu an dolar 7.55
Tüm Yunanistan'ı yok etmemiz 1 hafta sürer. Adamlar kaşınıyor...Şeytan diyo dal şu Yunanlara al şu adaları ama işte..
Arkadaşım eski dolar pikinden önce almıştı sonra 2.elini daha pahalıya sattıbeyler dolar uçuyor bilgisayar hayali yalan oldu gidiyor düşünceleriniz ne şu an dolar 7.55
Avrupa çatışmadan çekinir asla girmez. Sadece Yunanlara destek olur. Fransa gaz veriyor Yunanlara o kadar sadece o Macron asla çatışmaya girmez. ABD de aynı şekilde. Diğer tüm ülkeler aynı şekilde. Bana savaş çıkarsa savaşacak 1 tane devlet gösteremezsin Yunanların yanında. Aynı tarihte olduğu gibi üstümüze salıyolarAvrupa : So you choosen death
Tüm Yunanistan'ı yok etmemiz 1 hafta sürer. Adamlar kaşınıyor...