Şuan piyasaya bakıyorum da ekran kartları tek tek hergün zamlanıyo. Risk alsammı bilemedim.Acelen yoksa İncehesap cuma indirimlerini bekle son 3 haftadır 9070xt modelleri indirime giriyor.
Sapphire pulse 30-31K
Sapphire nitro 35K
Maximum karta 1.500-2000 TL Puan ve 3 taksit imkanı mevcut
Henüz ekran kartlarına zam dalgası gelmedi bence. Hatta bu hafta içersinde indirim ile RTX 5070 kartlar 26-27 sularına bile düştü. Beklersen bence bu hafta bir indirim yakalarsınŞuan piyasaya bakıyorum da ekran kartları tek tek hergün zamlanıyo. Risk alsammı bilemedim.
Beklicem bakalım reis inşallah haklı çıkarsınHenüz ekran kartlarına zam dalgası gelmedi bence. Hatta bu hafta içersinde indirim ile RTX 5070 kartlar 26-27 sularına bile düştü. Beklersen bence bu hafta bir indirim yakalarsın
Beklicem bakalım reis inşallah haklı çıkarsın![]()
nitro+ 33-34k ya gelirse yapış bırakma ama 850w ve üstü kaliteli psu lazımGıgabyte Radeon 9070xt
Saphirre 9070xt pulse
Asus prime 9070xt
Hangi modeli almalıyım sizce
Knk 36 k ya inmiş ama sadece paraf karta 3 taksit yapıyo. Oda bende yok.nitro+ 33-34k ya gelirse yapış bırakma ama 850w ve üstü kaliteli psu lazım
Reis 36 k. Yinede alayım dedim ama paraf Kart yok 3 taksit olması için![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
![]()
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB GDDR6 256Bit Gaming OC (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Maximuma 1500 veriyordu 34.5 a gelicekti. Bende Maximum ile 3 taksit aynı kartı 35 den 2K puan ile 33 e aldım. Neyse S tier kart hayırlısı olsunKnk 36 k ya inmiş ama sadece paraf karta 3 taksit yapıyo. Oda bende yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 36 k. Yinede alayım dedim ama paraf Kart yok 3 taksit olması için