Yaz ki, 3 evim 5 arabam var.
Paranın kokusunu alırsa driftle U dönüşü yapar![]()
Gerçi kesenin ağzını bol açman lazım kafaya taktıysan.
Oraya birde Adidas eklersek ortalık şenlenir.Bir de sabıka kaydı ekleyelim oraya. Adam yaralama ve gasp mümkünse.
Gotun acikta kalırsa usursun. Su koca ellermle isitabilirim yazYeni konuştuğum kızdan wp istedim acelesi yok zamanımız bol dedi, dikkat edin elinizden kaçmasın dedim kaçarsa ziyadesi yok kısmettde yoktur deriz dedi ben ne yazim ya
Oraya birde Adidas eklersek ortalık şenlenir.
Direkt etkilenirGotun acikta kalırsa usursun. Su koca ellermle isitabilirim yaz
Kanka bu nasıl konuyla alakasız mesaj. Cidden aşırı komik. Bunlara itiraz edebilecegimiz bir sistem gelmezse modlar forumun anasını sikicek. Kendimi de şimdi hakaretten repliyorum.Gotun acikta kalırsa usursun. Su koca ellermle isitabilirim yaz
İnternette çok fazla alıngan insan var. Hakarette ifade özgürlüğüdür.Kanka bu nasıl konuyla alakasız mesaj. Cidden aşırı komik. Bunlara itiraz edebilecegimiz bir sistem gelmezse modlar forumun anasını sikicek. Kendimi de şimdi hakaretten repliyorum.
Destekliyorum. 2025 yilindayiz asij bunlari beylerİnternette çok fazla alıngan insan var. Hakarette ifade özgürlüğüdür.
özgürlüktür belki ama burdada serbest olsa herkes anasına söver kaos çıkar , o tarz işleri twit'ten yapın o yüzdenİnternette çok fazla alıngan insan var. Hakarette ifade özgürlüğüdür.
bence bir şey yazma bugün falan sohbeti geliştir biraz daha yakınlaş ondan sonra bir ara muhabbet arasında iste gafil avlanacağından çok sorun etmezYeni konuştuğum kızdan wp istedim acelesi yok zamanımız bol dedi, dikkat edin elinizden kaçmasın dedim kaçarsa ziyadesi yok kısmettde yoktur deriz dedi ben ne yazim ya