Zechion
80+ Silver
Değilim.Ülke olarak pek de iyi değiliz gibi
Değilim.Ülke olarak pek de iyi değiliz gibi
Bugün ailecek gezerken benzin almaya girdiğimizde benzin fiyatına gülüp iyi oluyor %52'lik kesime diyerek kendimi eğlendiriyorum. Siz de etkileniyorsunuz fakat o kişiye oy varmediğiniz için az da olsa eğlendiriyor.Ülke olarak pek de iyi değiliz gibi
Hyr 2 lira daha ucuz diye kacak parlement aliyorum ulke sence iyi halde miÜlke olarak pek de iyi değiliz gibi
1 tencere iyi bence.1 tencere tavuk pilav (tavuk soslu) 100tl olması tek sorun bence.
Olm bu kutulardan kaldı mı?Hyr 2 lira daha ucuz diye kacak parlement aliyorum ulke sence iyi halde mi
Umraniyede klasigi tadi cok farkli bu arada trdekiler zehir geliyor bundan sonraOlm bu kutulardan kaldı mı?
Aga ben baya bi kısa parliement içtim bir kere arkadaștan malbaro light almıștım çok daha iyi geldi gay miyim sence?Umraniyede klasigi tadi cok farkli bu arada trdekiler zehir geliyor bundan sonra
Tedavi olabilirsin acilen kisa parlemente don ben gunde 2 pakete ciktim bu ay azalticam degisiklik olursa bilgilendiririmAga ben baya bi kısa parliement içtim bir kere arkadaștan malbaro light almıștım çok daha iyi geldi gay miyim sence?
günde iki çok be aga para yetişmez 1 paket içiyorum ben.Tedavi olabilirsin acilen kisa parlemente don ben gunde 2 pakete ciktim bu ay azalticam degisiklik olursa bilgilendiririm
Para hesabini yapma manyak olursungünde iki çok be aga para yetişmez 1 paket içiyorum ben.