Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,076
asus rog anakart asus rog ekran kartı sıvı soğutma 1tb ssd 32gb hyperx ram 1000w fsp psu gold 24k hocam düsün artık kaliteyi foto bile atarımHocam sadece 3070 olarak bakmayın. 3080li hatta belki 30-35k bütçelere 3090 lı sistem de bulursun 2.el vs. den. Ama parça ve marka kalitesi, müşteri hizmetleri ve garanti kalitesi çok büyük etken. Ben bu konuda en çok Asus a güveniyorum. Bu sistemi alırsa neredeyse A dan Z ye bütün parçaları Asus marka olacak. Asus sitesinden ürünlerin seri numaraları ile hesabına kaydettiğinde garanti sürelerini de kolayca takip edebilecek. 3070 de kötü bir kart değil ve ayrıca bu sistemdeki V2 olanı düz 3070 değil.
Öyle bir sistem varsa sıfırsa, hiç kullanılmamış ve fatura garanti vs. her şeyi tamsa alınabilir aslında.asus rog anakart asus rog ekran kartı sıvı soğutma 1tb ssd 32gb hyperx ram 1000w fsp psu gold 24k hocam düsün artık kaliteyi foto bile atarım
ekran kartı 5 aylıktı diğer parçalar 1 aylık adam satmak istedi baktım sistemde sorun yok dolap üzerinden aldım, demek istediğim şu 25kya aslında iyi bir sistem alınabilir 2.elde iyi parçalar sistemler oluyo 3070ti alma şansı varken daha yüksek işlemcili bilgisayar alma şansı varken ne yapsın 12400f 3070i meselaÖyle bir sistem varsa sıfırsa, hiç kullanılmamış ve fatura garanti vs. her şeyi tamsa alınabilir aslında.
Aga onu nasıl geri alicam asusun kendi sitesinden fln mıRica ederim. Bu arada Asus un geri ödeme (cashback) kampanyası olması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
430TL Asus dan geri ödeme alabilirsin.
Kanka iyi diyosun hoş diyosun da senin şansına denk gelmiş almışsin ben nerden bulucam şimdi de alicam uzun sürerasus rog anakart asus rog ekran kartı sıvı soğutma 1tb ssd 32gb hyperx ram 1000w fsp psu gold 24k hocam düsün artık kaliteyi foto bile atarım
Sarı site ne lasarı sitede daha ucuza bulursun
s ile başlayan sarı logolu siteKanka iyi diyosun hoş diyosun da senin şansına denk gelmiş almışsin ben nerden bulucam şimdi de alicam uzun sürer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sarı site ne la
sahibinden dolap letgo üzerinden bak al hocam uzun sürer diye bir şey yok ben almaya karar verdiğim an yazdım direk bu cıktı baska sistemlerde vardı güzelKanka iyi diyosun hoş diyosun da senin şansına denk gelmiş almışsin ben nerden bulucam şimdi de alicam uzun sürer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sarı site ne la
ikinci el diye bir şey yazmadım bak orda seçenekler var ikinci el sıfır diye arat almak istediğin ürünüAga ikinci el güvenmiyorum