Beyler Sizce E60 alınır mı?

M50 swap

80+
Reaksiyon skoru
58
Çoğu kişi diyor E60 fazla arza verir diye sizce alınabilcek bi arabamı

1724233761622.png

sanayiden çıkmassın dıye bılıyorum butce ne arkadaslar onersın

Sadece bi sorayım dedim bende fazla e60 severim ama fazla hor kulananlar var tabi bi sorayım dedim Kaç bin km sonra alınmaz mesela

Eğer maddi yönden rahatım diyorsan alınır onun haricinde parça malzeme işçilik fiyatları yüksek olur en ufak arızada 50 binlik olursun.

Peki son bir sorum olcak arabaya neden sanayi aracı deniyor aşırı fazla hor kulandıkları icin mi yoksa motoru mu fazla sıkıntılı

Peki son bir sorum olcak arabaya neden sanayi aracı deniyor aşırı fazla hor kulandıkları icin mi yoksa motoru mu fazla sıkıntılı
temız e60 bulamadıktan sonra 330k da son parasını butcesını zorlayarak alanlar ve bmw aldım demek ıcın alanlar, sonra genelde sorun yasayıp sanayıye gıdıyo dıye yorumluyorum aga :D

cumle cok devrık oldu :kekw:

Kronik arıza ve arabayı egea gibi kullanan sahipleri diyebiliriz 👍 bu tarz arabaları düşük devirde tıkarsın ya da çok ani yüksek devirde de kronik arızalarını costurursunuz ama bunu kullanan ya çok yüksek devirde kullanıyor ya da düşük devirde iki şekilde de araba nanay oluyor.

Geri