Tüm parani buna harciyorsan batarsin ama zenginsen güzel araba arıza çıkınca tek seferde 100k verebiliyorsan sorun yok ki vereceksin sanayide
100 120 den sonrası alınmaz bence , ayrıca sırf bmw dıye alacaksan hıc alınmazSadece bi sorayım dedim bende fazla e60 severim ama fazla hor kulananlar var tabi bi sorayım dedim Kaç bin km sonra alınmaz mesela
temız e60 bulamadıktan sonra 330k da son parasını butcesını zorlayarak alanlar ve bmw aldım demek ıcın alanlar, sonra genelde sorun yasayıp sanayıye gıdıyo dıye yorumluyorum agaPeki son bir sorum olcak arabaya neden sanayi aracı deniyor aşırı fazla hor kulandıkları icin mi yoksa motoru mu fazla sıkıntılı
Kronik arıza ve arabayı egea gibi kullanan sahipleri diyebiliriz bu tarz arabaları düşük devirde tıkarsın ya da çok ani yüksek devirde de kronik arızalarını costurursunuz ama bunu kullanan ya çok yüksek devirde kullanıyor ya da düşük devirde iki şekilde de araba nanay oluyor.Peki son bir sorum olcak arabaya neden sanayi aracı deniyor aşırı fazla hor kulandıkları icin mi yoksa motoru mu fazla sıkıntılı