Gravewormszr
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Kardeşim siz neler yaşıyorsunuz ya?
Hocam salla geç ya .Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
Ya canı sıkıldı ya da oltaya takılacak birisini arıyor belki de hava atacak ergenBeyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
Valla ne oldu biliyo musun. Kız Kayseride okuyodu, ben İstanbulda oturuyorum. 2 defa 2 hafta arayla yanına gittim Otobüsle. Beraber güzel zaman geçirdik 4 gün kadar beraberdik. 5 ay kadar konuşmuştuk telefonda. Sonra ne olduysa, ben 2.defa buluşmamızda her şey çok güzel gidiyordu. Otogarda vedalaşırken öpüştük bile, ama ben yoldayken ailesi benimle konuştuğunu öğrenmiş kızın. Sonra ben İstanbula geldim, 4 Nisan Cuma günüydü. O gün kızın babası vs beni aradı. Tabi kızla babası aramadan önce mesajlaştık bu konuda. Kızın babasından ödü kopuyordu, doğuluydu kız. İşte babam öğrenmesin bizi. Buluştuğumuzda vs türlü türlü şeyler yazdı, yazıştık. En son babası aradı beni tehdit vari konuşmalar, onu unutacaksın vs. Derken her şey bitti, kıza ondan sonra son olarak şunu dedim. Baban konuşmamamızı söyledi, engelle onu dedi. Sende beni engellersin, ben seni engellemeden son yazışım dedim. O gün bugün,tam 1 ay olucak 3 gün sonra, İstanbul'da deprem oldu vs. aramadı bile kız.evlendiniz mi
kız hala sevıyordur da dogulu baba bende bılırım depremı gec kız oldugunu bılse bıle korkudan bırsey yapamaz bence pesını bırakma baska telden no dan yaz et bırsey yap.Valla ne oldu biliyo musun. Kız Kayseride okuyodu, ben İstanbulda oturuyorum. 2 defa 2 hafta arayla yanına gittim Otobüsle. Beraber güzel zaman geçirdik 4 gün kadar beraberdik. 5 ay kadar konuşmuştuk telefonda. Sonra ne olduysa, ben 2.defa buluşmamızda her şey çok güzel gidiyordu. Otogarda vedalaşırken öpüştük bile, ama ben yoldayken ailesi benimle konuştuğunu öğrenmiş kızın. Sonra ben İstanbula geldim, 4 Nisan Cuma günüydü. O gün kızın babası vs beni aradı. Tabi kızla babası aramadan önce mesajlaştık bu konuda. Kızın babasından ödü kopuyordu, doğuluydu kız. İşte babam öğrenmesin bizi. Buluştuğumuzda vs türlü türlü şeyler yazdı, yazıştık. En son babası aradı beni tehdit vari konuşmalar, onu unutacaksın vs. Derken her şey bitti, kıza ondan sonra son olarak şunu dedim. Baban konuşmamamızı söyledi, engelle onu dedi. Sende beni engellersin, ben seni engellemeden son yazışım dedim. O gün bugün,tam 1 ay olucak 3 gün sonra, İstanbul'da deprem oldu vs. aramadı bile kız.
Kızın numarasını başka bir kız üzerinden arattım, meşgule düşüyor otomatik Numarası. Valla ne oldu ne bitti anlam veremedim. Ama aramız iyiydi, valla ne oldu bende anlamadım. Ama üzüldüm,kafaya taktım bi süre bu durumları. Öyle yani dostum,
Knk vallahi, başka kızdan araştırdım bunu. O meşgul dediğim numara bi kere çalmış. Dönmüşte bu kıza hem, işin garip olan yani o numarayı babası kullanıyorsa eğer. Ben ne yapicam o zaman? Yani şaştım kaldım inan ki. Bunun kaldığı yurdun önüne gitmiştim ilk buluşmamızda. Orada oda arkadaşları vardı, Nazlı diye bir kızdı hatırlıyorum ismini. Onun insta hesabı var, ona bi yazsam etsem. İlla ki görmüştür onu %99 benden sonra. Bu saatte olmaz tabide yarın yazsam mı acaba ya? Ne tavsiye edersin knk sen? Ya ailesi böyleyken bu kızın, ben nasıl yapıcam bu işi. Zaten arada mesafeler vardı. Kızın teyzeleri İstanbulda ama, kızın ailesi sorun işte. Benim ismimide biliyorlar, ne yapicam ben valla kafam bu aşamada karışıyor işte. Bi de babasının o saçma sapan tavırları ve söyledikleri aklıma gelince ister istemez frenliyorum kendimi. Ya arayacak olsa kız ailesinden uzakta yurttayken başka bi numaradan ne yapıp edip ulaşamaz miydi sence brom?kız hala sevıyordur da dogulu baba bende bılırım depremı gec kız oldugunu bılse bıle korkudan bırsey yapamaz bence pesını bırakma baska telden no dan yaz et bırsey yap.
kesin yaz hocam kız ılla evlenmıcekmı evlenecek kesın kendı kafalarına gore kızı ıstemeden zorla evlendır babası kafa yapısına bakacak olursak cıddı soyluyorum kızı sevıyorsan bırakma ulasman en mantıklısı realde gorusmesen bıle kızdan haberın olsun baska ınsta felan bısey acsın ulas bır sekılde arkadasına gelısmelerıde yaz sorun olmassa hıkaye cok surukleyıcı suanKnk vallahi, başka kızdan araştırdım bunu. O meşgul dediğim numara bi kere çalmış. Dönmüşte bu kıza hem, işin garip olan yani o numarayı babası kullanıyorsa eğer. Ben ne yapicam o zaman? Yani şaştım kaldım inan ki. Bunun kaldığı yurdun önüne gitmiştim ilk buluşmamızda. Orada oda arkadaşları vardı, Nazlı diye bir kızdı hatırlıyorum ismini. Onun insta hesabı var, ona bi yazsam etsem. İlla ki görmüştür onu %99 benden sonra. Bu saatte olmaz tabide yarın yazsam mı acaba ya? Ne tavsiye edersin knk sen? Ya ailesi böyleyken bu kızın, ben nasıl yapıcam bu işi. Zaten arada mesafeler vardı. Kızın teyzeleri İstanbulda ama, kızın ailesi sorun işte. Benim ismimide biliyorlar, ne yapicam ben valla kafam bu aşamada karışıyor işte. Bi de babasının o saçma sapan tavırları ve söyledikleri aklıma gelince ister istemez frenliyorum kendimi. Ya arayacak olsa kız ailesinden uzakta yurttayken başka bi numaradan ne yapıp edip ulaşamaz miydi sence brom?
Ya ama işte bu babası sorun. Ben akıl ettim bi takım ilerlemelerde dahi bulundum. Ama o baska bi numaradan akıl edipte aramadı beni. Valla ne yapıcam bilmiyorum, yani 1 ay olmuş hemen hemen ve bırak diyo bi tarafım. Ulaşsa o da sana ulaşır diyor bi tarafım. Hatta kız,senin numaran ezberimde bi şekilde ulaşmaya calisicam sana vs. dedi. Ama valla şu zamana kadar aramadı beni. Yani bilmiyorum,o arkadaşına instadan yazsam mı acaba diye düşünüyorum tabi. Kendi cesaretimi ve mentalimi toplayabilsem keşke biraz ama. Nerde işte o ilerleme bende, yani iki arada bi derede kaldım.kesin yaz hocam kız ılla evlenmıcekmı evlenecek kesın kendı kafalarına gore kızı ıstemeden zorla evlendır babası kafa yapısına bakacak olursak cıddı soyluyorum kızı sevıyorsan bırakma ulasman en mantıklısı realde gorusmesen bıle kızdan haberın olsun baska ınsta felan bısey acsın ulas bır sekılde arkadasına gelısmelerıde yaz sorun olmassa hıkaye cok surukleyıcı suan
kız yurtta kalıyosa ne olabılırkı arkadasından ararsın bolca konuısursun mesajlasırsınYa ama işte bu babası sorun. Ben akıl ettim bi takım ilerlemelerde dahi bulundum. Ama o baska bi numaradan akıl edipte aramadı beni. Valla ne yapıcam bilmiyorum, yani 1 ay olmuş hemen hemen ve bırak diyo bi tarafım. Ulaşsa o da sana ulaşır diyor bi tarafım. Hatta kız,senin numaran ezberimde bi şekilde ulaşmaya calisicam sana vs. dedi. Ama valla şu zamana kadar aramadı beni. Yani bilmiyorum,o arkadaşına instadan yazsam mı acaba diye düşünüyorum tabi. Kendi cesaretimi ve mentalimi toplayabilsem keşke biraz ama. Nerde işte o ilerleme bende, yani iki arada bi derede kaldım.
Bu kadar kapılmayın at istek soğuk yapma. Sanki doğuda görücü usulü tanisiyorsunuz. Bazı sularda kulaç atmana gerek yoktur ak git ya ak git birsey yapmana gerek yok.Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Yanında kalan arkadaşına ulaştım, kız 2 hafta kadar önce memleketine gitmiş sanırım. Arkadaşlarıda ulaşamıyormuş. Yurtta kalan oda arkadaşları ve kankaları gibi bu kızlar onun. Yani babası muhtemelen telefona yasak koydu. Eline bile alamıyo kız muhtemelen telefonunu. Yani yapacak bi şey yok sanırım.kız yurtta kalıyosa ne olabılırkı arkadasından ararsın bolca konuısursun mesajlasırsın