beyler ücretsiz video edit programı var mıdır?

Faik

80+
Reaksiyon skoru
57
Beyler ben dün youtube' a bir video attım ancak ilk denemeydi bu yüzden video tam olarak benim değildi şimdi kendim video yapacağım ancak bana video edit programı ücretsiz önerebilir misiniz? bilgisayara virus bulaşmasın .
Aslında ilk videomu çektim ama daha editlemedim arkada kötü gözüken şeyler var onları silebileceğim ve boş yerleri kesebileceğim bir uygulama olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@FightForHonor sen bilirsin belki

Beyler ben dün youtube' a bir video attım ancak ilk denemeydi bu yüzden video tam olarak benim değildi şimdi kendim video yapacağım ancak bana video edit programı ücretsiz önerebilir misiniz? bilgisayara virus bulaşmasın .
Aslında ilk videomu çektim ama daha editlemedim arkada kötü gözüken şeyler var onları silebileceğim ve boş yerleri kesebileceğim bir uygulama olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@FightForHonor sen bilirsin belki
Hocam adobenin yazilimlarinin deneme sürümü nü kullanin bitince yeni hesap açin derim

• Beğen
Reaksiyonlar: Faik
Windows'un kendi Video Düzenleme uygulaması var.
1600511083473.png

onunla arkadaki şeyleri silebilir miyim
Kırpma işlemi, müzik ekleme gibi işlemler yapabilirsiniz. Yazı falan da ekleniyor ayrıca videonun boyutunu baya düşürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,542
Üyeler
196,986
Son üye
McKöylüsü
Geri