Beyler ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu ?

Reaksiyon skoru
104
beyler benim bilgisayar'da input lag ve gecikme var böyle klavyeden yazı yazarken bile zorlanıyorum.
Acaba ben bu geçer diye amd 7500f + am5 anakart + ram aldım bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu acaba ?
Çünkü sorun düzelmedi. Hazır sistem almaya karar verdim acaba bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur'mu trendyol çalışanlarına Felan?

Ayıplık bir durum olmaz, bunlar onların işi zaten hocam.

beyler benim bilgisayar'da input lag ve gecikme var böyle klavyeden yazı yazarken bile zorlanıyorum.
Acaba ben bu geçer diye amd 7500f + am5 anakart + ram aldım bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu acaba ?
Çünkü sorun düzelmedi. Hazır sistem almaya karar verdim acaba bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur'mu trendyol çalışanlarına Felan?
Ayıp Olmaz Adamın İşi O

1 sorunun var
2 o adamlarin isi bu
3 ayip olsa etmicenmi

Neden ayıp olsun? Aldığın maldan memnun değilsen iade etmen hakkın zaten. Kimseye de ayıp olmaz. Arkadaşın dediği gibi, ayıp olsa memnun kalmadığın sistemle devam mı edeceksin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri