Çok teşekkür ederimWindows 10 OEM key yazarak bulabilirsin örnek olarak bırakıyorum linki. Bu arada kurduktan sonra da etkinleştirebilirsin.
![]()
Microsoft Antivirüs, Güvenlik Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
Bilgisayar ve tablet antivirüs, güvenlik yazılımı GittiGidiyor'da! Microsoft Antivirüs yazılımı ve güvenlik yazılımı çeşitlerine ücretsiz kargo fırsatıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
eywallah arkadaş attı teşekkürlerPC win10 kurduktan sonra görebilirsin ayrıca Gittigidiyor'da 20 liraya satılıyor
peki siz ne kurmamı önerirsiniz ? hangi sürümü yaniWindows 10 OEM key yazarak bulabilirsin örnek olarak bırakıyorum linki. Bu arada kurduktan sonra da etkinleştirebilirsin.
![]()
Microsoft Antivirüs, Güvenlik Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
Bilgisayar ve tablet antivirüs, güvenlik yazılımı GittiGidiyor'da! Microsoft Antivirüs yazılımı ve güvenlik yazılımı çeşitlerine ücretsiz kargo fırsatıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
8GB Ram = Home Sİngle LanguageÇok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eywallah arkadaş attı teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki siz ne kurmamı önerirsiniz ? hangi sürümü yani
Satın almana gerek yok git youtubeden bak ücretsiz halletBide şimdi alsam pcye kurunca yazsam olurmu ?
tamamdır eywallahWindows 10 PRO kurabilirsin piyasada daha çok satılıyor hem.
kanka 10kya pc aldım şimdi 10tl de veriyim keye demi boşverSatın almana gerek yok git youtubeden bak ücretsiz hallet
tamamdır pro alıyorum ozaman8GB RAM = Home Sİngle Language
16GB RAM = Pro