Neler Yeni

BF 2042 nasıl olmuş sizce ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oyun çok iyi.
Zaten Bf2042 ve call of duty vanguard derim.
Adamlar öyle oyun yapıyor ki.
Siuuuu yani.
Ayrıca system recommended hiç bakmam. Direkt Ultra tak tak. Bitti olay.
Yok bu ekran kart, yok bu cpu ayarı uğraşamam. Direkt oyun eklerim ve Ultra. Miss gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen ne bekliyorsun. Artık o kartlar low level kartlar böyle oyun firmalar için
İyi oyunlar kardeşim ne diyeyim, yaşıyorsun bu hayatı :D

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Aklima sey geliyo ondan sonra mantiksiz gibi geliyor 7000Tl ye Rtx Sistem Vardi İtopyada Onun Gibi Bir Sistem Alip Tv Ye Baglayip Kullanmak Geliyor Sonra Para Biriktirince Monitör Almak Gibi
Neyse Oynamayiz Bizde Bunu Yapacak Bisey Yok Allahtan Rdr2 Gtx1650S İle High Te 60Fps Oynanabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklima sey geliyo ondan sonra mantiksiz gibi geliyor 7000Tl ye Rtx Sistem Vardi İtopyada Onun Gibi Bir Sistem Alip Tv Ye Baglayip Kullanmak Geliyor Sonra Para Biriktirince Monitör Almak Gibi
Genelde Simülasyon Ve Fps Oyunu Oynadigim İcin 144Hz + Gtx1650S Li Bir Sistem Alacagim

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Oyun iyi gibi ama betada fps Dropları yüzünden tadına varamadık

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Frostbite in yeni versiyonu gelmedigi surece bf serisi tırt

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bugün betanın son günü diyebiliriz yarın sabah 10 da bitiyor. Eeee nasıl buldunuz ben şahsen silahlar ve kayma mekaniği dışında beğendim oyunu 4 gündür neredeyse başından kalkmıyorum.
Bayağı oynadım fena sayılmaz. Ancak oyunda pek vuruş hissi yok gibi özellikle Battlefield V den sonra biraz animasyon ve vuruş hissayatı yavan kalmış gibi geldi. Gerçi beta versiyonunu oynadığımız için normal olabilir. Oyun çıktığında ve ilerleyen süreçlerde gelecek güncellemeler ile herhalde düzeltilebilir.

Top Bottom