Bence deyani öyle bir anlattın ki şu an BF1 alıp oynayasım geldi ve alan bile oldu BF1 için reklam almalısın
hocam yeni farkettim gold olmuşsunuz h.okanka burada oyunu oynamış insanlar Bf 1 daha güzel diyor sen onları dinleme diyorsun forum olmasının ne anlamı var?
sağ ol cnm ya.hocam yeni farkettim gold olmuşsunuz h.o
amazon prime originde kod vermişti o hesabı sattım ben ya tühBen bf 1,4,5 e para vermeden almistim nerdendi o acaba.
he evet ordandı çok iyi faydalanmıştıkamazon prime originde kod vermişti o hesabı sattım ben ya tüh
Bende burda BF5 oynadım ve şimdi satın aldım indiriyorum diyorum, BF1 daha güzel diyorsunuz? İyi ve kötü yanlarını saymak daha mantıklı değil mi? Mesela neden BF1?kanka burada oyunu oynamış insanlar Bf 1 daha güzel diyor sen onları dinleme diyorsun forum olmasının ne anlamı var?
ikisinide oynamış insanlar bunu öneriyor ben şahsen oynamadım ama oynayacak olsam forumun dediğini yapar 1'i alırım.Bende burda BF5 oynadım ve şimdi satın aldım indiriyorum diyorum, BF1 daha güzel diyorsunuz? İyi ve kötü yanlarını saymak daha mantıklı değil mi? Mesela neden BF1?