BF 6 Ekran kartı ve işlemci değerlerimi beğenmedim. Sizce nasıl?

Eskisine kıyasla çok iyi. Çoğu değerim düzeldi şuan için. Daha da fırsat buldukça oyunlarda kontrol ediyorum.
Belki kartın görmediğim değerleri falan fazla ısınmıştır diyeceğim de ekran kartı fiziksel sorunlu oldugu için darboğaza girdiği bir şeyi ilk kez görüyorum açıkcası driver aynı mı suan eski kartla?
Hotspot çok ısındıgında normalde kartı yavaşlatması gerekir belki farklı bir önlem almıştır vb

Belki kartın görmediğim değerleri falan fazla ısınmıştır diyeceğim de ekran kartı fiziksel sorunlu oldugu için darboğaza girdiği bir şeyi ilk kez görüyorum açıkcası driver aynı mı suan eski kartla?
Hotspot çok ısındıgında normalde kartı yavaşlatması gerekir belki farklı bir önlem almıştır vb
Valla o kadar fikrim maalesef yok, ben görebildiğim taraflardan değerlendirdim ^^ Ekran kartı kullanımında da sıkıntı vardı ne kadar yük bindirsem de %90 üzerinde çalıştıramıyordum. 2k olmasına rağmen. bu da sorunlardan 1 tanesiydi mesela. %1 fps ve %0.1 fps değerleri de sıkıntılıydı sanki öyle hatırlıyor gibiyim.

Ben hala aynı şeyi savunuyorum bu arada. Vahiy gücün varsa forumda daha fazla aktif olup ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edersen mutlu oluruz.

Kartın sıcak çalışması dışında bariz bir sorun görünmüyordu ve yine baktım hala görünmüyor.
Kart da muhtemelen müşteri memnuniyeti yüzünden falan değişmiştir
vahiy ile alakasi yok hocam ben Tahmin ettim demiyorum sorunu bariz sekilde inceleyerek gordum diyorum

Ayrica kullanima vs.'de bir sey demedim ben sicakliklarin normal olmadigini Kartta bu yuzden bir sorun oldugunu savundum

Ayrica Kullanima gelincede Kartlar Cok asiri isindigi zaman kartin yazilimmlari vs. devreye girip kullanimi/performansi dusuruyor genelde siz eger yazilima grip kapatmadiginiz surece (En azindan AMD'de Oyle)

He Ayrica BF6 Yeni cikan bir oyun Optimizasyon sorunu basta olmak uzere bir cok sorun olmasi cok normal zaten

-Yani kullanim konusunda bir sey demiyorum zaten ayni dusunuyoruz ben sicaklik konusundan bahsettim o sicakliklar kesinlikle normal degildi ben onu savundum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri