1 haftadır aralıksız mı?Arkadaşlar uyumayı çok severim ama bi süredir uyuyamıyorum (1hafta?) yakında pc alıcağım 6 yıldır çok büyük isteğim içimde heyecan var sürekli aklıma geliyor alakası olabilirmi ? Yaş 17
Yok hocam o kadar uzun süre değil yani geceleri uyuyamıyorum gün içinde bi süre uyuyorum sonra kalkıyorum sporla uğraşıyorum yorgun oldugum halde uyuyamıyorum yani esneme geliyor bi yorgunluk var ama gözlerimi kapatıyorum uyuyamıyorum1 haftadır aralıksız mı?
Yok hocamFight club etkisi var mı hocam aman diyim![]()
Normal bir durum sonuçta epey bi para veriyorsun korkma duygusu da geliyor tabi seni tetikleyen korkudur büyük ihtimal 6 yılda çok uzun bir süre yaniArkadaşlar uyumayı çok severim ama bi süredir uyuyamıyorum (1hafta?) yakında pc alıcağım 6 yıldır çok büyük isteğim içimde heyecan var sürekli aklıma geliyor alakası olabilirmi ? Yaş 17
Heyecandan olabilir yine de doktora gitmeni öneririm bize sorma biz ne bilecez .qYok hocam o kadar uzun süre değil yani geceleri uyuyamıyorum gün içinde bi süre uyuyorum sonra kalkıyorum sporla uğraşıyorum yorgun oldugum halde uyuyamıyorum yani esneme geliyor bi yorgunluk var ama gözlerimi kapatıyorum uyuyamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam![]()
Korkma yok hocam sadece hani bi sevinç mutluluk varNormal bir durum sonuçta epey bi para veriyorsun korkma duygusu da geliyor tabi seni tetikleyen korkudur büyük ihtimal 6 yılda çok uzun bir süre yani
Psikolojik durumum yok ama sesle vs uyumak nedense bende işe yaramıyorVe evet bahsettiğin olsyın katkı payı vardır bunun dışında psikolojik bir durum varsa kendine karşı dürüst olmanda fayda var. Aynı durumdan müzdarip biri olarak gece yatarken yağmur sesi dinleyerek uyuyorum benim problemimi her zaman çözmüştür size de böyle çan sesi ya da yağmur orman vs sesleri önerebilirim
o herkeste var ki kanka ama konuları farkli sadece mesala bende sahurdan sonra uyuyamıyorum veya yarın bayram olsa yine uyuyamam heyecandanKorkma yok hocam sadece hani bi sevinç mutluluk var
Psikolojik durumum yok ama sesle vs uyumak nedense bende işe yaramıyor
Hocam onu biliyorumda yaşadıgım yerde öyle bölümlerin bi doktoru yok maalesef en yakını 2-3 saat uzaklıktaHeyecandan olabilir yine de doktora gitmeni öneririm bize sorma biz ne bilecez .q
Ramazanın etkiside var ramazandan itibaren başladıo herkeste var ki kanka ama konuları farkli sadece mesala bende sahurdan sonra uyuyamıyorum veya yarın bayram olsa yine uyuyamam heyecandan
Anladım hocam geçmiş olsun tekrardanHocam onu biliyorumda yaşadıgım yerde öyle bölümlerin bi doktoru yok maalesef en yakını 2-3 saat uzaklıkta
Ramazanın etkiside var ramazandan itibaren başladı