Neler Yeni

Bi süredir Uyuyamıyorum

pendragon

80+ Bronze
Arkadaşlar uyumayı çok severim ama bi süredir uyuyamıyorum (1hafta?) yakında pc alıcağım 6 yıldır çok büyük isteğim içimde heyecan var sürekli aklıma geliyor alakası olabilirmi ? Yaş 17

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar uyumayı çok severim ama bi süredir uyuyamıyorum (1hafta?) yakında pc alıcağım 6 yıldır çok büyük isteğim içimde heyecan var sürekli aklıma geliyor alakası olabilirmi ? Yaş 17
Normal bir durum sonuçta epey bi para veriyorsun korkma duygusu da geliyor tabi seni tetikleyen korkudur büyük ihtimal 6 yılda çok uzun bir süre yani

El-Turco

80+ Bronze
Ve evet bahsettiğin olsyın katkı payı vardır bunun dışında psikolojik bir durum varsa kendine karşı dürüst olmanda fayda var. Aynı durumdan müzdarip biri olarak gece yatarken yağmur sesi dinleyerek uyuyorum benim problemimi her zaman çözmüştür size de böyle çan sesi ya da yağmur orman vs sesleri önerebilirim

Buğrahan Mert

80+ Silver
Yok hocam o kadar uzun süre değil yani geceleri uyuyamıyorum gün içinde bi süre uyuyorum sonra kalkıyorum sporla uğraşıyorum yorgun oldugum halde uyuyamıyorum yani esneme geliyor bi yorgunluk var ama gözlerimi kapatıyorum uyuyamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam 😂
Heyecandan olabilir yine de doktora gitmeni öneririm bize sorma biz ne bilecez .q

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Sebebini yazmışsın zaten. Heyecan yapınca ben de uyuyamazdım sıcak basardı vücudumu. Gözümü kapatıp zihnimi bomboş bir odaya çevirip hiçbir şey düşünmemeye çalışırdım uyumama yardımcı oluyordu.

Son düzenleme:

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal bir durum sonuçta epey bi para veriyorsun korkma duygusu da geliyor tabi seni tetikleyen korkudur büyük ihtimal 6 yılda çok uzun bir süre yani
Korkma yok hocam sadece hani bi sevinç mutluluk var

Ve evet bahsettiğin olsyın katkı payı vardır bunun dışında psikolojik bir durum varsa kendine karşı dürüst olmanda fayda var. Aynı durumdan müzdarip biri olarak gece yatarken yağmur sesi dinleyerek uyuyorum benim problemimi her zaman çözmüştür size de böyle çan sesi ya da yağmur orman vs sesleri önerebilirim
Psikolojik durumum yok ama sesle vs uyumak nedense bende işe yaramıyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Korkma yok hocam sadece hani bi sevinç mutluluk var

Psikolojik durumum yok ama sesle vs uyumak nedense bende işe yaramıyor
o herkeste var ki kanka ama konuları farkli sadece mesala bende sahurdan sonra uyuyamıyorum veya yarın bayram olsa yine uyuyamam heyecandan

pendragon

80+ Bronze
Heyecandan olabilir yine de doktora gitmeni öneririm bize sorma biz ne bilecez .q
Hocam onu biliyorumda yaşadıgım yerde öyle bölümlerin bi doktoru yok maalesef en yakını 2-3 saat uzaklıkta

o herkeste var ki kanka ama konuları farkli sadece mesala bende sahurdan sonra uyuyamıyorum veya yarın bayram olsa yine uyuyamam heyecandan
Ramazanın etkiside var ramazandan itibaren başladı

Buğrahan Mert

80+ Silver
Hocam onu biliyorumda yaşadıgım yerde öyle bölümlerin bi doktoru yok maalesef en yakını 2-3 saat uzaklıkta

Ramazanın etkiside var ramazandan itibaren başladı
Anladım hocam geçmiş olsun tekrardan
Oruçdan olabilir bende geç yatıyorum baya

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Aklı dolu olan yani çok düşünen uyuyamaz. Aslında uyumasanız bile fizilsel olarak uyursunuz lakin beyinsel olarak uyumuyorsunuz. 1 saat yatakta ordan oraya dönsen bile Bi bakarsın 1 saat geçmiş ama uyku almış gibi olur bazen. Yani çok normal beyninizi kandırarak hiç önemsemiyormuş gibi yapın veyahut sadece bir konuya bir şeye odaklanın. Birde tam uykulu olmamakta en büyük etken, gerekirse telefonla gözünüz kapanana kadar yatmayın. Sonra zaten otomatik alışırsınız. Bu ara bu heyecandan çok düşünmeye giriyor. Heyecanlı olan mutlu uyur, düşünceli olan; acaba şöyle mi alsam şunumu alsam diye yatakta 360 döner. Umarım yardımcı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom