kadınınhası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,034
jjujuuuuuuuuuhuhuh
Son düzenleme:
Reis 4 Yıldır Pantolon Giymiyorum En Son 5 Gün Önce İlk Defa Giydim OlmazBeline büyük tokalı bir kemer giy, her geçtiğin yerde kemerini gösterip kemer ötüyor de.
Kolye,küpe sadece metal bir şeyi göster geç yıllardır böyleyim.Reis 4 Yıldır Pantolon Giymiyorum En Son 5 Gün Önce İlk Defa Giydim Olmaz
Reis Olmaz Küpe Kolye Bileklik Yüzük Kemer Asla Takmam En Son 8 Yaşında Taktım Ama Metal Bilye Koyarım CebimeKolye,küpe sadece metal bir şeyi göster geç yıllardır böyleyim.
O zaman yasalarca hakkın olmayanı taşıyamazsın, biber gazı astım hastaları veya kapalı alanda insanlar için öldürme riski taşıyan bir silah gibi görülüyor.Reis Olmaz Küpe Kolye Bileklik Yüzük Kemer Asla Takmam En Son 8 Yaşında Taktım Ama Metal Bilye Koyarım Cebime
Sağol Reis Biri Bana Saldırmadan Sıkmam ZtnO zaman yasalarca hakkın olmayanı taşıyamazsın, biber gazı astım hastaları veya kapalı alanda insanlar için öldürme riski taşıyan bir silah gibi görülüyor.
Erkeksin biri saldırınca biber gazı sıkacağına kendini korumayı öğren ve dövBiber Gazı Aldım Plastik Sandım Ama Dışı Deodorant Gibi Ve Avm Girsem Makina Ötermi Bide Cimere Yazı Yazmıştım Bunun Hakkında Biber Gazı Taşımak İle Yasal Düzenleme Yokmuş Yasada Eksiklik Var Mış Yani Girebilirim Ama Güvenliklerle Muhhatap Olmak İstemiyorum Zaten Anca Güçleri Veletlere Yetiyor
Erkek DeğilimErkeksin biri saldırınca biber gazı sıkacağına kendini korumayı öğren ve döv
Hayır öylesinErkek Değilim
Knk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim KafasındasınHayır öylesin
Hani kızdın la döndün hemenKnk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim Kafasındasın
Biz Dönek Adamız.Hani kızdın la döndün hemen