Neler Yeni

Biber Gazı İle Avm Girmek

MufasaBoss

80+ Bronze
Biber Gazı Aldım Plastik Sandım Ama Dışı Deodorant Gibi Ve Avm Girsem Makina Ötermi Bide Cimere Yazı Yazmıştım Bunun Hakkında Biber Gazı Taşımak İle Yasal Düzenleme Yokmuş Yasada Eksiklik Var Mış Yani Girebilirim Ama Güvenliklerle Muhhatap Olmak İstemiyorum Zaten Anca Güçleri Veletlere Yetiyor

Ekler

• Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    339.8 KB · Hit: 25

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Beline büyük tokalı bir kemer giy, her geçtiğin yerde kemerini gösterip kemer ötüyor de.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Reis Olmaz Küpe Kolye Bileklik Yüzük Kemer Asla Takmam En Son 8 Yaşında Taktım Ama Metal Bilye Koyarım Cebime
O zaman yasalarca hakkın olmayanı taşıyamazsın, biber gazı astım hastaları veya kapalı alanda insanlar için öldürme riski taşıyan bir silah gibi görülüyor.

CharlesPolat

80+ Bronze
Biber Gazı Aldım Plastik Sandım Ama Dışı Deodorant Gibi Ve Avm Girsem Makina Ötermi Bide Cimere Yazı Yazmıştım Bunun Hakkında Biber Gazı Taşımak İle Yasal Düzenleme Yokmuş Yasada Eksiklik Var Mış Yani Girebilirim Ama Güvenliklerle Muhhatap Olmak İstemiyorum Zaten Anca Güçleri Veletlere Yetiyor
Erkeksin biri saldırınca biber gazı sıkacağına kendini korumayı öğren ve döv

MufasaBoss

80+ Bronze
Hayır öylesin
Knk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim Kafasındasın

CharlesPolat

80+ Bronze
Knk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim Kafasındasın
Hani kızdın la döndün hemen

Top Bottom