600w PSU ile birlikte olduğunu yazdım.İndirim göremedim şahsen
her yerde fiyat bu civarBitfenix Nova Mesh NSE-300-WWGKW-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Beyaz Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pardon gözümden kaçmış.
Satıcı incehesap sadece kasa fiyatına 600w PSU ile
açıklamada , güç kaynağı yok yazıyor.
Satıcı incehesap sadece kasa fiyatına 600w PSU ile
Başlık yanlış, açıklama da PSU YOK yazıyor.600w PSU ile birlikte olduğunu yazdım.
adamın attığında satıcı 600w psu veriyor seniz attığın linklerde sadece kasa varİndirim göremedim şahsen
her yerde fiyat bu civarBitfenix Nova Mesh NSE-300-WWGKW-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Beyaz Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
600w PSU ile birlikte olduğunu yazdım.
İlk mesajı düzenledim, açıklamada yok diyor.yalnız
adamın attığında satıcı 600w psu veriyor seniz attığın linklerde sadece kasa var
Başlığa ve ürün özelliklerine dayanarak yazmıştım açıklamayı görmedim. Uğraşabilecek olan alabilir.Acıklamayı okuyun indirim yok psu dahil değil diyor.