Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BitFenix Nova Mesh SE 4 RGB Fan + BitFenix 600w (80 Plus) 2100 TL

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
320 mi mi? Bunda 320 mi mi vardı? O zaman FTW3 3090 falan bile sığar buna. Fakat ben yine de cc560 alırdım. Ortadaki şeyi salla bu kasayı ben gördüm inceledim malzemesi kötü. CC560 da çok iyi midir bilmiyorum ama bunun açıkça kötü olduğunu söyleyebilirim.
türkiyeye nova mesh ilk geldiği günden beri kullanıyorum içine 3 fanlı tuf 3060ti, 3 fanlı gaming oc 3060ti rahatlıkla girebiliyor. 3 fanlı kart sığmıyor diyen yalan söylüyordur net. hani 4090 gibi tuğla kastettiysen evet sığmaz ama 3060ti 3070 3080 3090 gibi çoğu 3 fanlı kart sığıyor. üst kısma mosfet soğutucularınız yoksa sıvı soğutma takabiliyorsunuz, ön kısma zaten 360lık sıvı soğutma takabiliyorsunuz. metal kalınlığı kalitesi deepcool ile birebir aynı hani esneme payları plastikleri metalleri tamamı ile kopyala yapıştır diyebilirim. ne kötü ne iyi tam orta şeker sınıfında. bitfenix kısmının ağır basan asıl nokta bitfenix spectre fan barındırıyor hemde 4 adet ve argb/speed ayarlı kontorlcüsü ile birlikte geliyor ve bu deepcool tarafında yok. hava akışı bariz şekilde bitfenixin daha iyi durumda. deepcoolun tek artısı devasa ekran kartlarının sığıyor olması yani 4090 gibi ekran kartını bitfenix nova meshe sığdıramazsınız. nova meshte mesh yapının arkasına konulan toz filtresini nasıl konumlandırıldıysa bilemiyorum içeriye toz girmiyor gibi bişey normalde benim kasalarım 6 ayda toz yumağı olurdu fakat nova mesh tozu mesh ızgarayla toz filtresinin arasına hapsediyor gibi. bu kıyasta deepcool iyi nova mesh kötü diyen ikisinide tam deneyimlememiştir demektir üzgünüm. çünkü biri golü fanlardan atarken diğeri ebattan atıyor. geri kalan her şey neredeyse aynı kıvamda. en başta dediğim gibi kasayıda bir iki aydır kullanmıyorum türkiyeye gelir gelmez alan baya uzun süredir kullananlardanım.

Son düzenleme:
Top Bottom