+18 diye oyun neden oynanmaz ki ? artık çoğu oyun +16 veya üstüBir oyun buluyorum; güzel, grafikleri iyi, yorumları iyi. Bir kaç videosuna bakıyorum +18 çıkıyor bıktık ya. Şöyle +18 olmayan güzel bir oyun önerir misiniz? MOBA türü oynamam
Aynen öyle
La hangi oyunda direk +18 çıkıyor hocam oyunlar h*b değil olabilir ama siz neden oraya takılıyorsunuz kestiremedim.Bir oyun buluyorum; güzel, grafikleri iyi, yorumları iyi. Bir kaç videosuna bakıyorum +18 çıkıyor bıktık ya. Şöyle +18 olmayan güzel bir oyun önerir misiniz? MOBA türü oynamam
Reis sevmiyorum. Cod 4-5-6 bitirdim. CS de 50 saatim var ets2 de 260 saatim var. Keza pes 2013 ten beri her serisini oynadım oynuyorum. Valorant oynuyorum. Rocket league oynuyorum. Tomb Raider oynadım. Crysis oynadım. Assassin's Creed 3 oynadım.+18 demişsin. O zaman savaş, dövüş oynamazsın. 6-7 yaşında değilsen +18 oyunlardan kötü etkileneceğini sanmıyorum.
half life 2 oyna hocam.Bir oyun buluyorum; güzel, grafikleri iyi, yorumları iyi. Bir kaç videosuna bakıyorum +18 çıkıyor bıktık ya. Şöyle +18 olmayan güzel bir oyun önerir misiniz? MOBA türü oynamam