40 TL ama Steamindie severmisin?
tycoon oyunları falan?
veya indie güzel yapımlar?
bütçen ne?
Metro serisine bakiyimMetro Exodus oyna. Fiyatı dışında laf edeceğini sanmıyorum ki indirimde şuan. Redux olanı oynayabilirsin.
metro serisi güzeldir, assetto corsa 6 liraya düşmüş gayet alınası benim tarzım değildi yine de aldım bu fiyata kaçmaz.40 TL ama Steam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Metro serisine bakiyim
Minecraft dungeons oynayabilirsin. Oyun 48 tl civarında ama daha önce xbox game pass almadıysan ilk ay 5 tl vererek sahip olabilirsin. Arkadaşlarınla da oynarsan çok sarıyo tavsiye ederim.Bir oyun buluyorum; güzel, grafikleri iyi, yorumları iyi. Bir kaç videosuna bakıyorum +18 çıkıyor bıktık ya. Şöyle +18 olmayan güzel bir oyun önerir misiniz? MOBA türü oynamam
Teşekkürler. Para steamdeMinecraft dungeons oynayabilirsin. Oyun 48 TL civarında ama daha önce xbox game pass almadıysan ilk ay 5 TL vererek sahip olabilirsin. Arkadaşlarınla da oynarsan çok sarıyo tavsiye ederim.
Halimden anlayan biribeyler adam +18 derken cinsellikten bahsetmiş call off duty den korkucak hali yok
Eyvallah reis. Assetto da kararsızdım. Bakarım ona da. Şuan gönlüm age of empires 3 ten yanametro serisi güzeldir, assetto corsa 6 liraya düşmüş gayet alınası benim tarzım değildi yine de aldım bu fiyata kaçmaz.
keza arma3 de 18 e düşmüş o da alınası.
dealers life 15 e düşmüş bu tarz oyunları seven için biçilmiş kaftan.
project winter 10tl olmuş arkadaşlarınızla oynamak için güzel bi oyun
dst,dead by daylight,hearts of iron da kesinlikle alınması gereken oyunlar benim gözümde.
hades önerecektim ama 32tl indirimle bile.hakediyor ama bu fiyata daha cok ve daha iyi oyunlar alabilirsiniz.
the long dark da güzel düşmüş.
Bannerlord a para yetmiyor. Warband iyi miBannerlord al.
Witcher 3 oyna derdim ama habire cıbıldak insanlar var.
warbandda yüz saatlerim var.sararak oynuyordum.alınabilir. 11tlymiş. bence kaçırmayın.Eyvallah reis. Assetto da kararsızdım. Bakarım ona da. Şuan gönlüm age of empires 3 ten yana
Bannerlord a para yetmiyor. Warband iyi mi
Warband da iyi oyun.Eyvallah reis. Assetto da kararsızdım. Bakarım ona da. Şuan gönlüm age of empires 3 ten yana
Bannerlord a para yetmiyor. Warband iyi mi