Yardım Bıktıran SMS'Ler hakkında

SMS uygulamasını Google Mesajlar ile değiştirebilirsin. İçerisinde spam koruması var. En azından spam kutusuna düşer. Oradan da engelleyip, spam olarak işaretleyebilirsin. Kullanıcıların raporlarına göre havuz büyüyor. Ayrıca aynı anda milyonlarca kişiye atıyorlarsa da oto spama düşürüyor. SMS tamamen kaybolmuyor spam yerinde duruyor, ama mesajlar kısmında kafanı karıştırmıyor.

Bizim ülkede devlet bu konularda rezil ve çözüm falan da aramıyorlar. Arada bakanlar çalışıyoruz süsü veriyor, vergiyi yiyip yatıyorlar.
 
Geçen bir numara aradı açtım yapay zeka ile serdar ortaç sesi yapmışlar
Merhabaaa beni tanımadın mı ben serdar ortaç diyor lavuklar iyice bokunu çıkardı
 
Çaresini bulmak lazım hakikaten sinir bozucu oluyorlar. sürekli sürekli mesaj geliyor. aramalar kesildi bu aralar bende ama mesajlar bitmiyor. engelliyorum farklı numaralar atıyor hep.
Başkan yemin ediyorum geçen dolandırıcı aradı garanti bankası icra dosyası açmış şu kadar gönderin kapatalim diye, dolandırıcı oldukları çok belli yani neyse kapattım, garantiye bir girdim harbidennde icra dosyası açılmış adıma. Benim haberim ydyoolaydan nasıl bu bilgiler dolandırıcıların eline geçiyor anlamakta güçlük çekiyorum valla :D
 
insan şaşırıyor hangisi gerçek hangisi sahte iyice bok oldu olay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sms ler için junkman kullanıyorum bir dene istersen
içeriğe göre mi yoksa numaraya göre mi engelliyor?
 
içeğire göre. Ama 3-4 yıldır kullanıyorm işe yarayan herhangi bir şeyi engellemedi hiç. 1-2 gün dene içeriğe girip bakabiliyorsun anlarsın neleri engellediğini. Baya kullanışlı bence
 
samsungdan iphone a geçtim en pişman olduğum şey mesaj ve arama engelleme, samsung bütün bet mesajlarını spama çakıyordu çok eski bir model falan mı kullanıyorsunuz?
 
samsungdan iphone a geçtim en pişman olduğum şey mesaj ve arama engelleme, samsung bütün bet mesajlarını spama çakıyordu çok eski bir model falan mı kullanıyorsunuz?
Ben A35 kullanıyorum.
Sms leri engellemiyor maalesef.
Aramaların bir kısmını engelliyor sadece
 
Bende yabancılardan falan çağrı alıyordum. Son çare 10 yıllık numaramı değiştirdim, şimdi yazan soran yok.
 
E devletten çoğunu engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Bana şuanda gereksiz hiç sms gelmemekte.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,539
Mesajlar
10,614,593
Üyeler
186,904
Son üye
emozj
Geri
Top