bildiğiniz bir rehber veya öğrenebilmem için bir yer var mı acaba ingilizce olması farketmezUnity ile 3-4 ayda yapılır.
tam ne demek istediğinizi anlayamadım ?2 d ve 3d oyun tasarımı
ve yazılım dilleri vs vs vs
Hocam bildiğimi anlatayım.konu dışı gibi olacak ama react native tam olarak biliyor musunuz ve biliyorsanız ne için o kullanılabilir ?
bildiğiniz bir rehber veya öğrenebilmem için bir yer var mı acaba ingilizce olması farketmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam ne demek istediğinizi anlayamadım ?
androidde kullanılabilir mi yaptığım uygulama pekiHocam bildiğimi anlatayım.
Facebook un piyasa sürdüğü ve beğeni kazanana bir proje. Türkçe kaynak neredeyse yok.
Javascript biliyorsanız herke uyulama arayuzu gerek kullanımı rahat fakat aldığınız hatalar genelde java dilinin hatalari. Başlangıçta sizi zorlar.
Ayrıca program genelde back-end kısmi on planda olan projeler için kullanılıyor. Bunlara sosyal medya uygulamalarını örnek verebiliriz. Bu nedenle bil ve fethet gibi bir oyun için kullanmanızın mantıklı olacağını düşünüyorum. Sizin için unity hem öğrenme kolaylığı hemde kaynakça fazlalığı yüzünden daha iyi olur. Araştırmanızı öneririm.
Udemy. Ben 3-4 tane ders aldım oradan. Kendime prototip bir oyun yapmıştım fakat yaparken içerikleri kendim modelleyeyim dedim sonra cılkı çıktı.
cevap verebilir misiniz?Udemy. Ben 3-4 tane ders aldım oradan. Kendime prototip bir oyun yapmıştım fakat yaparken içerikleri kendim modelleyeyim dedim sonra cılkı çıktı.
Dünya Coğrafyası Oyunu - Google Play'de Uygulamalar
buna yakın bir proje fikrim var da
cevap verebilir misiniz?
Unity ile mi?androidde kullanılabilir mi yaptığım uygulama peki
Dünya CoÄrafyası Oyunu - Google Play'de Uygulamalar
CoÄrafya Oyunu: Haritalar, Bayraklar, BaÅkentler, Nüfus ve çok daha fazlasıplay.google.com
androidde kullanılabilir mi yaptığım uygulama peki
Dünya Coğrafyası Oyunu - Google Play'de Uygulamalar
cevap verebilir misiniz?
2d yazacaksan hiç unity vs girme javascript ile yazabilirsinarkadaşlar aklımda bil ve fethet gibi bir oyun yapmak var bunun için ne öğrenmeliyim 2d harita oyunu böyle joker sistemi falan olsun istiyorum
react native yazıyorum bilgilendireyim senikonu dışı gibi olacak ama react native tam olarak biliyor musunuz ve biliyorsanız ne için o kullanılabilir ?