Ciddi isen biraz rahatladım birazdan cikicazabartmayın bişey olmaz
Reşit olsam giderdim maaleset.Acile veya direkt devlet hastanesine gidin. Kendiniz gidebilirsiniz. Eğer çatlaksa çok bir şey olmaz. Benimde çatlamıştı doktor bez ve krem verdi sardım öyle yani. Kırıksa problem ama. Alçıya alırlar. Eğer kırıksa diye oynatmayın çok yerinden falan oynar allah korusun. Direkt gidin doktora
Biz bir keresinde arkadaşımı böcek ısırmıştı acile gidip iğne vurdurmuştuk. 6 veya 7. Sınıftık.Ciddi isen biraz rahatladım birazdan cikicaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reşit olsam giderdim maaleset.
Dostum gittim zaten yinede teşekkürlerNormalde tam tersi olur sen birsey olmaz dersin ailen gidelim der sanada tuhafı denk gelmiş ama kendin bir git görün arkadaşınla falan git tek gitmek istemiyorsan yada abi abla varsa
Reşit olmana gerek yok ben alçı dahil her şeyi tek gidip yaptırdım zamanında kimlik yetoCiddi isen biraz rahatladım birazdan cikicaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reşit olsam giderdim maaleset.
Zamanında kalmıştır belkide röntgene girerken bile gelin var mı yok mu diye baktılar öyle çektilerReşit olmana gerek yok ben alçı dahil her şeyi tek gidip yaptırdım zamanında kimlik yeto
Hocam güncelleme yaptım. Alçıya almadılar alsalar biraz daha rahatlardım. Geçmiş olsun sanadakardeşim geçmiş olsun, yakın zamanda benimde ayak bileğim incindi aynı semptomları yaşadım. Çok kıpırdatma, düz bir zemine koy. Alçıyla gezmiştim bi süre bende. Allah şifa versin, durumunu güncelleyip bizi de haberdar et. Bisikletten düştüğün için ailen ciddiye almamıştır, klasik bizim ülkede bunlar. 21 yaşında adamım, ben bile kendim için sabaha geçer dedim, fenalaşınca götürdüler bizimkiler. Geçe bırakmamak lazım, ve mutlaka doktor takibini yap, alçıdan sonra fizik tedavi görmesen bile ufak hareketler ile kolunu çalıştır. Çalıştığım için alçıdan sonra hemen işe başladım, çok şişti ayaklarım, 3 ay oldu hala zorlar beni. Ne fizik tedavi gördüm, ne doktor tamam dedi. Basabilince çıktım geldim, iş yeri de parasına baktığı için tabii, eski kafalı da insanlar umurlarında değil. Hiçbir şey sağlığından önemli değil, gerekirse işini kaybetme riskini alacaksın, ben gencecik yaşımda bileklerim ile uğraşıyorum.