yametee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Osman Kurt
- Discord
- yameteeeh
PC'yi açtığımda bazen (uyku modundan geri açtığımda da aynısı oluyor) ekran gelmiyor 1 seferliğine. PC'yi kasanın tuşuna basarak yeniden başlattıktan sonra 1024x768 çözünürlüğe düşüyor ve amd radeon software'i bozuyor. Raden software'i silip tekrar yüklemedikçe de geri 1920x1080 yapmanın bir yolunu bulamadım. Önceden 3 günde bir oluyodu artık her gün hatta günde 2 kere bile oluyor. Bu da çok canımı sıkmaya başladı.
Amd driverlarını kaldırmak bir işe yaramadı. Bir sefer steelseries app'i bozduğu da oldu. Windows update ile ilgili olduğu düşünüyorum. Az önce de pc'yi uyku moduna aldığımda yaşadım en alttaki ss'deki gibi oldu pc. Güncelleştirmeleri denetle dediğimde iste şu defender bilmem ne güncellemesini yaptı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdilik amd radeon software'i tekrar kurup çözünürlüğü 1080p yapıcam.
Amd driverlarını kaldırmak bir işe yaramadı. Bir sefer steelseries app'i bozduğu da oldu. Windows update ile ilgili olduğu düşünüyorum. Az önce de pc'yi uyku moduna aldığımda yaşadım en alttaki ss'deki gibi oldu pc. Güncelleştirmeleri denetle dediğimde iste şu defender bilmem ne güncellemesini yaptı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdilik amd radeon software'i tekrar kurup çözünürlüğü 1080p yapıcam.