Neler Yeni

Bilen biri fitness program yazma şansı var mı?

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
Full body de iyi değil spil de iyi değil en iyisi ppl.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
normal kanka benim boy 190 kilom 58 almakta zorlanıyorum diyetisyene bi sa edicem yakın zamanda
Yok kesinlikle normal değil, almaya çalışıyorum işte hedefim gelecek 1.5 ayda 60 kilo olmak

El-Turco

80+ Bronze
dostum ilk ay spordan en az 30dk önce bir şeyler ye spora yakın çok bi şey yeme performans düşürür (çikolata falan değil yemek direk)
spordan çıktıktan sonra otur pilavını tavuğunu salatını göm erken uyu erken kalk bu programa genel uy gün içindeki yaşam kaliten ve iştahın açılacaktır
ben 1 ayda 8 kilo aldım ancak rahatsızlık dolayısı ile fazlasıyla verdim bünyeni çok iyi anlıyorum o yüzden

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Yakınımda spor salonu olmadığı için ben de evde yapmaya karar verdim. 80 kg dambıl ve bar set vardı arkadaşımda onu aldım. Atlama ipi gainer falan derken başladım. Bir kaç sabit hareket biliyorum zaten harici olarak da Evde Dambıl Egzersizi diye bir program buldum store da en çok yorum alan ve yıldız alan onu kullanıyorum çok memnun kaldım. Benim de boy 1.73 falan kilo ise 66
Yani her şeyin cevabı internette ve Youtube da yazıyor. Okuya okuya izleye izleye öğreniyorum bir şeyler sürekli. Eğer de imkanın varsa çoğu bilinen vücut geliştirmecisinin uygulamaları var oradan setler de satın alarak gelişebilirsin.

El-Turco

80+ Bronze
kuruyemiş çok önemli fındık ceviz kuru ürünler yemeye çok özen göster kurutuldukları için susuz vaziyette aldığın için fazladan uğraşmadan direk istediğin proteini karbonhidratı alacaksın kuru gıdalar büyük nimet asla es geçme ve yeşillikleri de es geçme

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
fullbodynin iyi olmadığını nerden biliyorsun,hangi araştırmaya,makaleye dayanıyor bu bilgi?
Peki bir şey soracaktım gün içinde genelde evdeyim 2500 kalori alıyorum her gün genellikle bu da protein ağırlıklı iyi mi sizce?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Peki bir şey soracaktım gün içinde genelde evdeyim 2500 kalori alıyorum her gün genellikle bu da protein ağırlıklı iyi mi sizce?
sen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma döneminde
protein ağırlıklı beslenme daha çok yağ oranı düşürürken kas kaybı en aza insin diye definasyonda uygulanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi araştırma makale full body en iyisi diyor?
en iyisi olmadığında iyi olmuyor mu
ben fullbodyden zevk alıyorum ama sana kalsa yapılmayacak,gelişimi yavaşlatacak bi program
makaleler bile push pull legs ile fullbody arasındaki seçimi sporcuya,zevklerine bırakıyor

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
sen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma döneminde
protein ağırlıklı beslenme daha çok yağ oranı düşürürken kas kaybı en aza insin diye definasyonda uygulanır
Evet genellikle kahvaltı haricinde öğünlerim beyaz et ve makarna/pilava dayalı karbonhidratta fazlasıyla alıyorum anladım <3 Peki ilk 1 ay fullbody yapıp PPL e geçmem mantıklı mı biri öyle bir şey yazmıştı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Evet genellikle kahvaltı haricinde öğünlerim beyaz et ve makarna/pilava dayalı karbonhidratta fazlasıyla alıyorum anladım <3 Peki ilk 1 ay fullbody yapıp PPL e geçmem mantıklı mı biri öyle bir şey yazmıştı
evet mantıklı,ben olsam öyle yapardım

Top Bottom