Yok kesinlikle normal değil, almaya çalışıyorum işte hedefim gelecek 1.5 ayda 60 kilo olmaknormal kanka benim boy 190 kilom 58 almakta zorlanıyorum diyetisyene bi sa edicem yakın zamanda
fullbodynin iyi olmadığını nerden biliyorsun,hangi araştırmaya,makaleye dayanıyor bu bilgi?Full body de iyi değil spil de iyi değil en iyisi ppl.
Hangi araştırma makale full body en iyisi diyor?fullbodynin iyi olmadığını nerden biliyorsun,hangi araştırmaya,makaleye dayanıyor bu bilgi?
Peki bir şey soracaktım gün içinde genelde evdeyim 2500 kalori alıyorum her gün genellikle bu da protein ağırlıklı iyi mi sizce?fullbodynin iyi olmadığını nerden biliyorsun,hangi araştırmaya,makaleye dayanıyor bu bilgi?
30dan ziyade antrenmandan en az 1.30 2 saat önce yenmeli,yediğin şeye göre değişiklik gösterir tabi ama ideal zaman aralığı bu30dk önce
yani en kötü ihtimali benim gibi zamanı olmazsa diye en azzz diye belirttim yoksa tamamen haklısınız30dan ziyade antrenmandan en az 1.30 2 saat önce yenmeli,yediğin şeye göre değişiklik gösterir tabi ama ideal zaman aralığı bu
sen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma dönemindePeki bir şey soracaktım gün içinde genelde evdeyim 2500 kalori alıyorum her gün genellikle bu da protein ağırlıklı iyi mi sizce?
en iyisi olmadığında iyi olmuyor muHangi araştırma makale full body en iyisi diyor?
Evet genellikle kahvaltı haricinde öğünlerim beyaz et ve makarna/pilava dayalı karbonhidratta fazlasıyla alıyorum anladım <3 Peki ilk 1 ay fullbody yapıp PPL e geçmem mantıklı mı biri öyle bir şey yazmıştısen karbonhidrat ağırlıklı beslen kilo alma döneminde
protein ağırlıklı beslenme daha çok yağ oranı düşürürken kas kaybı en aza insin diye definasyonda uygulanır
evet mantıklı,ben olsam öyle yapardımEvet genellikle kahvaltı haricinde öğünlerim beyaz et ve makarna/pilava dayalı karbonhidratta fazlasıyla alıyorum anladım <3 Peki ilk 1 ay fullbody yapıp PPL e geçmem mantıklı mı biri öyle bir şey yazmıştı