KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 701
Futbol topu alacagiz. Butce 3000_4000 arasi. Hali sahada oynuyoruz. Bu işten anlayan hali sahada bizi uzun sure goturecek top onerin gencler.
2000 tl lik onerin o zaman 2 tane alalimtavsiyem bir kerelik alım yapacaksanız tek top almayın
Derbystar öneririm kesinlikle.Futbol topu alacagiz. Butce 3000_4000 arasi. Hali sahada oynuyoruz. Bu işten anlayan hali sahada bizi uzun sure goturecek top onerin gencler.
Murat bizi goturur mu o marka. Link olarak onerin var miDerbystar öneririm kesinlikle.
Turkiyede satisi nerede var bu topun ki. Amazona baktim da yurt disi geneldeKral derbystar alabileceğin en iyi markalardan biridir baya premium bir marka. Bende bundesliga serisi var hissiyatı kalitesi harika.
Tosun sporda var ama orijinal oldugunu sanmıyorum. Biraz bulmak sorun olabilir.Turkiyede satisi nerede var bu topun ki. Amazona baktim da yurt disi genelde
Bulunandan önerin o zaman lufenTosun sporda var ama orijinal oldugunu sanmıyorum. Biraz bulmak sorun olabilir.
Sendeki iyiyse paketle banaTosun sporda var ama orijinal oldugunu sanmıyorum. Biraz bulmak sorun olabilir.
Olur yaz özelden konusalım kankaBulunandan önerin o zaman lufen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sendeki iyiyse paketle bana![]()
YazdimOlur yaz özelden konusalım kanka