SucukluYumurta
80+ Bronze
Dahası
Of şimdi onda ne sucuk pişer böyle cızzz.arkadaşlar ekran kartım boşta 30 yükte 60 derece çok fazla bencee
Of şimdi onda ne sucuk pişer böyle cızzz.arkadaşlar ekran kartım boşta 30 yükte 60 derece çok fazla bencee
Şaklaban mısın arkadaş?kanka ne alaka ne için alıyorlar o zaman bilgisayarı
dostum (!) koymadım diye gelen tepkiye bu forumda böyle bir kitle olduğunu bilmiyordumBu devirde bilgisayar alabilen mi var? O yüce varlığa tapmalıyız.
Arkadaş öyleyim galiba arkadaşŞaklaban mısın arkadaş?
İroniye karşılık ciddi cevap vermenizi bekleyen olmaz fakat sanırım biraz daha ciddiyetten uzak yazmalıydınız, üzgünüm.dostum (!) koymadım diye gelen tepkiye bu forumda böyle bir kitle olduğunu bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş öyleyim galiba arkadaş
önemli değil ben de ironi yapmıştım dostumİroniye karşılık ciddi cevap vermenizi bekleyen olmaz fakat sanırım biraz daha ciddiyetten uzak yazmalıydınız, üzgünüm.
AAAAAAABenimde işlemcide yaklaşık 4-5 dereceye kadar bi ısınma var ( belki w11 kaynaklıda olabilir emin deilim )
AAAAAA ne dostum devamını getirsen cümleninAAAAAAA
Hani bağırıyormuşum gibi aaaaaa yazdım dostum.AAAAAA ne dostum devamını getirsen cümlenin
Hadi öyle olsunHani bağırıyormuşum gibi aaaaaa yazdım dostum.
Bilmem. Anlarsın biraz düşünsen bence.
Düşüneyim dostum biraz bakalım anlayacak mıyım ?Bilmem. Anlarsın biraz düşünsen bence.
boşta 30 derece mi öyle bir değer varmı? Ben 50nin aşağısını daha önce görmedim.arkadaşlar ekran kartım boşta 30 yükte 60 derece çok fazla bencee