ByKayseriLi
80+ Bronze
Yeni netspeede geçeceğim büyük ihtimal ona da gelecek.
Geldi ki zaten.
Yeni netspeede geçeceğim büyük ihtimal ona da gelecek.
Wuw çok ucuzmuş.1000 Mbps download ve upload’ı 140 TL’ye veriyor.
100mb Türk Telekom 90 TL ödüyoruz şuan da 110tl fln olmuştur herhalde199 liraya Superonline 500 mbit almanın vakti gelmiş. Konuyu güncellerim alınca. Türknet maceram buraya kadar. 30 daha verir 500 mbit alırım 50 yerine :d
Hayırlı olsun. Müstakil bir evde turknet vdsl internet kullanıyorum hızım 66mbps. Superonline 500 mbps olanı talep ettim aradılar müstakil evde mi oturuyorsun dedi evet dedim müstakil evlerde fiber altyapı yok diyip iyi bir dille sonra kapattılar
Hayırlı olsun en kısa zamanda bende geçmeyi düşünüyorum
hayır vdsl 100mbitGigaFiber paketi mi kullanıyorsunuz ?
yok knkm sanmıyorum ben abone olurken müşteri hizmetlerine sormuştum abone olduğum tarihten sonraki zamlardan 2023 hazirana kadar etkilenmeyeceğimi 2023 hazirandan sonra ki fiyatlardan fatura ödemeye devam edeceğimi söyledilerBana böyle bir mail gelmemiş. Bence geri adım atacaklar eğer bu haftasonuna kadar bir geri adım gelmezse millenicoma geçerim
ben 3. ayda geç tim sanırımMayıs-Haziran ayı civarında Türknet sitesinde 2023 hazirana kadar sabit fiyat garantisi yazıyordu. O yazı sitedeyken türknete geçenlere sözlerini tutacaklarını açıkladılar, siz de o aralar türknete geçtiniz sanırım.
allah belasını versin tt ninBir de bu firma 2023 e kadar fiyat sabit garantisi yaziyordu , once siteye yazdilar sonra siteden kaldirdilar o yaziyi simdi de 1 agustostan itibaren zam , demistim size daha 6 ay olmadi 2.zammi yapiyorlar goren zannetcek gigafiber altyapisi yapiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence turk telekoma gecin en azindan fiyat sabit ve tt eskisi kadar kotu degil her sey altyapiniza bakiyor
Usta bizde o pakete geçtikte SSD kaldıramadı o hızı 50' den 20 lere düşüyodu tam düşerken ssd kullanımı da işaretlediğim gibi oluyor :dTurknet kullanan arkadaşım Superonline ile görüştü. 200 liraya 500+ mbps internet önerdiler. Ortalama hız 750 civarı oluyor. 1 yıl taahhütlü sabit fiyat. İsterseniz 2 yıla da çekebiliriz vs. dediler. 170 turknete vermektense 200 liraya 500+ mbps fiyat/hız olarak fena gelmedi. Düşünüyoruz bakalım ne olacak..
Haydaa böyle bir durum mu varmış bilmiyordum bir anlamı kalmıyor mu o zaman hızınUsta bizde o pakete geçtikte SSD kaldıramadı o hızı 50' den 20 lere düşüyodu tam düşerken ssd kullanımı da işaretlediğim gibi oluyor :d
Alıntıyı görüntüle