[Bilgilendirme] Türk Telekom Sunucuları Bakımda (Olabilir)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Yanılmıyorsam TT Sunucuları bakımda.

Güncel zamana yakın olan planlı çalışma:
23.11.2020 22:00:0023.11.2020 23:00:00İSTANBUL BÖLGEİSTANBUL AVR. YAKASIİSTİNYE PARK,
SARIYER
Ses, İnternetMüşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir

Eğer bu sunucularla ilgili bir şey ise ki bilemeyiz, büyük ihtimal geçici süreyle yurt dışı çıkışlarında ufak tefek sorunlar olacak gibi.
Oyunlarda paket kaybı, ping sorunları yaşayan varsa alta yazabilir.
Durumu da Türk Telekom'a ilettim. Yanılmıyorsam ilgili ekip birazdan beni arayıp detay isteyecek.

Ulan hep İstanbul biraz da Rize olsun :/

23.11.2020 22:00:0023.11.2020 23:00:00İSTANBUL BÖLGEİSTANBUL AVR. YAKASIİSTİNYE PARK,
SARIYER
Ses, İnternetMüşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir

Eğer bu sunucularla ilgili bir şey ise ki bilemeyiz, büyük ihtimal geçici süreyle yurt dışı çıkışlarında ufak tefek sorunlar olacak gibi.
Durumu da Türk Telekom'a ilettim. Yanılmıyorsam ilgili ekip birazdan beni arayıp detay isteyecek.
Yurtdışı çıkışlarında mutlaka sorun olacak. Ana çıkış omurgası üzerinde bakım planlanıyor zannımca. Umarım veri merkezleri de bu bakımdan nasiplenmez.

Yurtdışı çıkışlarında mutlaka sorun olacak. Ana çıkış omurgası üzerinde bakım planlanıyor zannımca. Umarım veri merkezleri de bu bakımdan nasiplenmez.
yani daha birkaç saat öncesine kadar bir sorun yokken şimdi valve sunucularında ufak paket kayıpları yaşanıyor.
ama şu anda tracert yaptığımda bir paket kaybı gözükmüyor. ya gidip gelecek işte biraz biraz. ayda bir yapılıyor.

Hiç sorma kankam PUBG olması beni delirtiyor
Geçenlerde bi oyun atıyorum ama öle böle değil aklın durur vurdum kırdım 1man squat girmişim donuma kadar ıslanmıs son circle girmişim Lapsss diye ping bir çıkıyor 500 700 800 1000 Deli olursun.
1606139055732.png

Geçenlerde bi oyun atıyorum ama öle böle değil aklın durur vurdum kırdım 1man squat girmişim donuma kadar ıslanmıs son circle girmişim Lapsss diye ping bir çıkıyor 500 700 800 1000 Deli olursun.
Alıntıyı görüntüle
Ping 52 :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Helal kankam

SARIYER

istinye park mı sadece :D? aga zbde oturuyorum sabahtandır internet yok pc aldık başıma gelmeyen kalmadı bu nasıl iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,293
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri