Furyy
80+ Bronze
Dahası
5600e stok soğutucu yetmiyorArkadaşlar incehesaptan yeni pc aşdım sistem imzamda var ancak bilgisayar yük altındayken 97 dereceye çıkıyor fotoğrafını bırakacağım zaten bilgisayarda drop sorunu yaşıyordum acaba bunun yüzünde mi drop yaşıyorum?
hava soğutma alın stock soğtucu yetersiz.Arkadaşlar incehesaptan yeni pc aşdım sistem imzamda var ancak bilgisayar yük altındayken 97 dereceye çıkıyor fotoğrafını bırakacağım zaten bilgisayarda drop sorunu yaşıyordum acaba bunun yüzünde mi drop yaşıyorum?
Işlemci montajı oturmamistir ışlemciniz neArkadaşlar incehesaptan yeni pc aşdım sistem imzamda var ancak bilgisayar yük altındayken 97 dereceye çıkıyor fotoğrafını bırakacağım zaten bilgisayarda drop sorunu yaşıyordum acaba bunun yüzünde mi drop yaşıyorum?
95 derece ve üstü işlemciye zarar veriro yüzden drop olur mu?
97 dereceye çıkıyorsa Drop kaçınılmazo yüzden drop olur mu?
olur cpu frekans düşürür ve ekran kartının hızına yetişemez drop kaçınılmaz oluro yüzden drop olur mu?
alakası yok stock soğutucu ile sters testi buIşlemci montajı oturmamistir ışlemciniz ne
yok oyunlarda 95 derece olmuyorda %40 kullanımda 60-65 oluyor95 derece ve üstü işlemciye zarar verir
stok değil hocam bu https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gamepower-airbender-rgb-fiyati,1061066222.htmlalakası yok stock soğutucu ile sters testi bu
Mantıken aklıma gelen ilk ve çok şey ısınmanın 1. Nedeni stok fanın düzgün montajlanmamasıalakası yok stock soğutucu ile sters testi bu