Neler Yeni

Bilgisayar açılışta bazen kapanıyor

eren43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eren bayram
Selamlar ikinci el bir bilgiaayar satın aldım ryzen 5 2600 rx 580 a320 donanım mevcut , bilgisayar bazen ilk açılışta birden fazla uygulama çalıştığı zaman Steam DC vs sistem donuyor fan sürekli devir yükseltip düşürerek çalışıyor en son PC kendine reset atıyor prime 95 furmark testleri yapıyorum 30 dakika 1 saat arası tık yok bilgisayarda sorun acaba nereden kaynaklanıyor olabilir benim düşüncem psu dan, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Selamlar ikinci el bir bilgiaayar satın aldım ryzen 5 2600 rx 580 a320 donanım mevcut , bilgisayar bazen ilk açılışta birden fazla uygulama çalıştığı zaman Steam DC vs sistem donuyor fan sürekli devir yükseltip düşürerek çalışıyor en son PC kendine reset atıyor prime 95 furmark testleri yapıyorum 30 dakika 1 saat arası tık yok bilgisayarda sorun acaba nereden kaynaklanıyor olabilir benim düşüncem psu dan, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
format atıp temiz kurulum yaptıktan sonra en güncel driverlarla denediniz mi?

eren43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eren bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format atıp temiz kurulum yaptıktan sonra en güncel driverlarla denediniz mi?
Hayır deneyemedim şu an için ev taşınma durumumuz var internetim yavaş tekrardan oyunları indiremeyeceğim için denemedim ama bence formattan olsa bilgisayar donarken fan sesi değişmezdi ev taşınınca ilk işim temiz kurulum yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psudan olduğunu sanmıyorum muhtelemen depolama biriminden dolayı yapıyordur disk arızalı gibi https://crystalmark.info/en/download/
İndirip test eder misiniz ?
1688995780450.png

hangisini indireyim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Hayır deneyemedim şu an için ev taşınma durumumuz var internetim yavaş tekrardan oyunları indiremeyeceğim için denemedim ama bence formattan olsa bilgisayar donarken fan sesi değişmezdi ev taşınınca ilk işim temiz kurulum yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hangisini indireyim
yok tam olarak amd ekran kartlarında bilgisayar kitlendiğinde fan devrini hızlandırıyor wattman hatası gibi yani. parçalardan şüphe etmeden önce ilk başka yazılımsal kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.

eren43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eren bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok tam olarak amd ekran kartlarında bilgisayar kitlendiğinde fan devrini hızlandırıyor wattman hatası gibi yani. parçalardan şüphe etmeden önce ilk başka yazılımsal kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,219
Üyeler
169,693
Son üye
Mücahid.
Top Bottom