Neler Yeni

Bilgisayar Açılıyor Kapanıyor

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
Selam. Yaklaşık 2 gün kadar önce bilgisayarımda bir sorun başladı. bilgisayar oyun oynarken aniden kapandı yeniden açmayı denedim bilgisayar açılırken bianda kapandı bilgisayar açılıyor ancak 3-5 saniye sonra daha masaüstünü bile görmeden kapanıyor sorun monitörümde değil çünki bilgisayar açılırken windowsun dönme logosunu görüyorum

NOT:Bilgisayarımda tonla virüs trojan worm falanda vardı avast antivirüsten görmüştüm virüsten kaynaklı olabilirmi

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci fanına bak tam oturmuş mu
yıllardır kullanıyorum işlemci fanıyla alakası olmadıgını dusunuyorum çünki sapasağlam duruyor orada hatta kasayı bi ara açıp temizlemek içinde bakmıstım sallanmıyordu bile ellediğimde

{ExperElite}

80+ Bronze
Selam. Yaklaşık 2 gün kadar önce bilgisayarımda bir sorun başladı. bilgisayar oyun oynarken aniden kapandı yeniden açmayı denedim bilgisayar açılırken bianda kapandı bilgisayar açılıyor ancak 3-5 saniye sonra daha masaüstünü bile görmeden kapanıyor sorun monitörümde değil çünki bilgisayar açılırken windowsun dönme logosunu görüyorum

NOT:Bilgisayarımda tonla virüs trojan worm falanda vardı avast antivirüsten görmüştüm virüsten kaynaklı olabilirmi
Knk islemci sıcakligindan olabilir termal macununu kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,755
Üyeler
169,616
Son üye
Leonidas81518
Top Bottom