Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
Pc yi açmayı deniyorum max windows si.gesi çıkıyor ama öyle bekliyor psudan mı yapıyor sistemim izoly anakartım esonic di galiba
izoly sistemler pek güvenilir değil psu ne?Pc yi açmayı deniyorum max windows si.gesi çıkıyor ama öyle bekliyor psudan mı yapıyor sistemim izoly anakartım esonic di galiba
bir izoly mağduru daha.Pc yi açmayı deniyorum max windows si.gesi çıkıyor ama öyle bekliyor psudan mı yapıyor sistemim izoly anakartım esonic di galiba
malesef.bir izoly mağduru daha.
Yok psum gereksiz kötü sorun kaynağı o mu ona göre sistem değiştiricem direkizoly sistemler pek güvenilir değil psu ne?
sen haqqus dan mı gördün o sistemi aldınPc yi açmayı deniyorum max windows si.gesi çıkıyor ama öyle bekliyor psudan mı yapıyor sistemim izoly anakartım esonic di galiba
Yoksen haqqus dan mı gördün o sistemi aldın
kankam sistemi nin butun paraçalarının ismini bi atarmısınYok psum gereksiz kötü sorun kaynağı o mu ona göre sistem değiştiricem direk
pc açılmıyorsa format nasıl atıcan knkYani formatla geçer mi?
Post automatically merged:
Yok
Elsa gtx 1660kankam sistemi nin butun paraçalarının ismini bi atarmısın
kanka sorun ya psu da ya anakart da sen psu yu bi değiştir dene çalışırsa sorun ondadır ama ben sana sorunu şoyle anlatıyım sorun izolyElsa gtx 1660
Esonic anakart ddr3 ama modeli belli değil
I5 1.nesil bir işlemci
16 gb 2x8 ddr3 ramler
1tb hdd
Psu 500w glb ama max 200w veriyodur diyorum ben
çözüm olcağını zannetmemSorun giderme ekranına attırdım bir şekilde sıfırlayayım mı?
sen psu yu bi değiştir oyle dene olmazsa başka anakart ile deneSorun giderme ekranına attırdım bir şekilde sıfırlayayım mı?