Bilgisayar açılmıyor

baris4116

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar yeni power ile ekran kartı aldım belirtmiştim bi postumda taktım power tuşuna bastım çalışmadı işte herşeyi denedim kablolar düzgün falan kısa devre ile açmayı denedim açılmadı ondan sonra eski psu ile eski kartımı taktım o da çalışmadı.
Son kez bu aksam yeni parçaları taktım f fakat
Kablolar düzgün takılı,Switch açık,Nerde yanlış yapıyo olabilirim 4gündür bununla uğraşıyorum Psular bozuk değil başka ne olabilir.Ramları çıkarıp taktım bios pilini çıkardım,herşeyi denedim fakat açılmıyor,Prizi psuya takarken çıt sesleri geliyor fakat açılmıyor,Anakart yansa koku yada bi şişlik bişeyden anlamazmıyım ?

Dostum El Capitan sistemi açılmayan konu görmüştüm o senindi sanırım. Güç kaynağını başka bir anakart üzerinde deneme şansınız var mı?

Arkadaşlar yeni power ile ekran kartı aldım belirtmiştim bi postumda taktım power tuşuna bastım çalışmadı işte herşeyi denedim kablolar düzgün falan kısa devre ile açmayı denedim açılmadı ondan sonra eski PSU ile eski kartımı taktım o da çalışmadı.
Kablolar düzgün takılı,Switch açık,Nerde yanlış yapıyo olabilirim 4gündür bununla uğraşıyorum Psular bozuk değil başka ne olabilir.Ramları çıkarıp taktım bios pilini çıkardım,herşeyi denedim fakat açılmıyor,Prizi psuya takarken çıt sesleri geliyor fakat açılmıyor,Anakart yansa koku yada bi şişlik bişeyden anlamazmıyım ?
dostum noluyor da açılmıyor bilgi verirmisin yardımcı olalım

denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bişe olmuyo powera basıyom açılmıyo kısa devre ile açıyom açılmıo bildiğin bi etkileşim yok
ramlar uyumsuz olabilir

Arkadaşlar yeni power ile ekran kartı aldım belirtmiştim bi postumda taktım power tuşuna bastım çalışmadı işte herşeyi denedim kablolar düzgün falan kısa devre ile açmayı denedim açılmadı ondan sonra eski PSU ile eski kartımı taktım o da çalışmadı.
İlk kabloya taktığında powere basınca cızt sesi geliyo çalışmıyor demi şuan aynı sorun bendede var yardımcı olun

Ramları sök sonra iyice bir oturt baya emin ol gerekirse 10 dakika uğraş yine emin ol benimde açılmıyodu ramlar taö takılı deildi o yüzden açılmıyodu

evet dostum sen çözebildin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel kardeşim postu düzgün oku önceki sistemimi tekrar dizdim genede çalışmadı
Kanka çözdüm kabloların düzgün olduğuna emin ol benim 4 pinlik kablo ters takılmış onu düzelttim çalıştı muhtemelen biyerde bi eksik bi hata var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,663
Üyeler
190,419
Son üye
Ustunturk
Geri