yok darboğaz yaşamassınRyzen 5 5600
PNY RTX 3070Tİ
16 GB Ram
500gb ssd
1 tb hdd
darboğaz olur mu?
5600 çok güçlü bir işlemci, bu ekran kartını çok rahat besleyecektir. Ama işlemci güçlü olduğu için önümüzdeki yaz günlerinde stok soğutucunun yetmediğini ve değiştirmen gerektiğini fark edeceksin.Ryzen 5 5600
PNY RTX 3070Tİ
16 GB Ram
500gb ssd
1 tb hdd
darboğaz olur mu?
bu aralar sıvı soğutucu falan alacak gücüm yok bu durum pcye zarar verirmi ?5600 çok güçlü bir işlemci, bu ekran kartını çok rahat besleyecektir. Ama işlemci güçlü olduğu için önümüzdeki yaz günlerinde stok soğutucunun yetmediğini ve değiştirmen gerektiğini fark edeceksin.
Herhangi bir zararı olmaz, yüksek sıcaklığa geldiğinde performansından kısarak durumu engelleyen bir işlemci kendisi.1080p kullanıcam ama benim bildiğim işlemci kendisini zorlamadan besliyorsa sıkıntı olmaz diye biliyorum, cuma günü akşam 22 de indirime giren siteden aldım sistemi psu da sanırım 650 idi evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu aralar sıvı soğutucu falan alacak gücüm yok bu durum pcye zarar verirmi ?
şuan almam hatamıydı acaba diye düşünüyorum da kwqopfkpoqwkfpoqw ama ekran kartı yüksek ve indirimde kaçırmak istemedimHerhangi bir zararı olmaz, yüksek sıcaklığa geldiğinde performansından kısarak durumu engelleyen bir işlemci kendisi.
Ya zaten üzülmezsiniz de soğutucu isteğinde bulunuyor kısaca bu işlemci güçlü olduğundan ötürü.20Kya aldım cuma gecesi indirimiyle birlikte
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan almam hatamıydı acaba diye düşünüyorum da kwqopfkpoqwkfpoqw ama ekran kartı yüksek ve indirimde kaçırmak istemedim