LOST
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- keremogr
Merhaba Arkadaşlar, malumunuz dolar aldı başını gidiyor. Üniversiteye başlayacağım için bir Laptop almayı planlıyordum ancak işime yarayan en dip Laptop bile 5,500 TL. Video editi, fotoğraf tasarımları falan yapıyoruz bölümümde.
Bahsettiğim Laptop
www.monsternotebook.com.tr
Bende bu yüzden Masaüstü bir sistem toplamaya karar verdim. Abdullah Abi'nin sistemlerine falan baktım piyasada ki sistem toplayan diğer kanallara falan baktım işime yarayan bilgisayar 4000 küsür bir fiyatla karşıma geldi bunu karşılayabiliyordum ancak şimdide karşıma üniversite yurtları gibi bir sorun çıktı. Masaüstü bir bilgisayar toplayabilmem için ayrı eve çıkmam gerekiyordu vs. bir sürü dezavantaj daha yine laptop'a kaldım ve Monster'ın en dip bilgisayarını bile alamıyorum.
Sizce dolar piyasası bilgisayar, Laptop piyasası 3 aya kadar ne hale gelir. Alabileceğim duruma gelir mi?
Eminim benim gibi merak eden onlarca arkadaşım vardır...
Bilgisi olanlar bilgisini konuşturursa çok iyi olur.
Ufak bir sohbet konusu olsun burası sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden...
Bahsettiğim Laptop
Abra Oyun Bilgisayarı Serisi ile Gücü Hissedin | Monster Notebook
Monster Abra serisi gaming laptop modelleri sizleri kusursuz bir oyun deneyimine çağırıyor. Abra'nın yüksek hız ve etkin grafik desteği ile güce ortak olun!
![www.monsternotebook.com.tr](https://storage-monsternotebook-tr.mncdn.com/monsternotebook-tr/frontend/images/favicon/favicon-32x32.png)
Bende bu yüzden Masaüstü bir sistem toplamaya karar verdim. Abdullah Abi'nin sistemlerine falan baktım piyasada ki sistem toplayan diğer kanallara falan baktım işime yarayan bilgisayar 4000 küsür bir fiyatla karşıma geldi bunu karşılayabiliyordum ancak şimdide karşıma üniversite yurtları gibi bir sorun çıktı. Masaüstü bir bilgisayar toplayabilmem için ayrı eve çıkmam gerekiyordu vs. bir sürü dezavantaj daha yine laptop'a kaldım ve Monster'ın en dip bilgisayarını bile alamıyorum.
Sizce dolar piyasası bilgisayar, Laptop piyasası 3 aya kadar ne hale gelir. Alabileceğim duruma gelir mi?
Eminim benim gibi merak eden onlarca arkadaşım vardır...
Bilgisi olanlar bilgisini konuşturursa çok iyi olur.
Ufak bir sohbet konusu olsun burası sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden...