mehmet.apnr
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 30000
Bi bilgisayar almayı düşünüyorum ve uzun zamandır araştırıyorum aşırı yük bindirici işler yapmıyacağım ufak tefek yazılım işleri oyunları 1080p de orta ayarlarda oynamak gibi şeyler çok da geniş bi bütçem yok şuan kafamda iki sistem var
www.itopya.com
Bu sistemi i5 14400f yada i5 14600kf olarak özlleştirmeyi düşündüm 14600kf alırsam psuyu 650w olarak değiştiricem ve soğutucuyu değiştiricem bu da biraz pahalı ve gereksiz kaçar diye düşündüm o yüzden 14400f olarak özlleştiricem
www.incehesap.com
Ya da bu sistemi alıcam
Acaba 4060 yada 5060 alsam mı diye de düşünüyorum vram çok düşük yetersiz kalır diyorlar ama çok yük bindirmiyeceğim için vramlik bi mesele yok diye düşünüyorum ama bu sefer çok da olmasa da bi fiyat farkı oluyor o yüzden intel tarafına geri döndüm ama bu sefer driver sorunlarıyla optimizasyon sorunlarıyla karşılaşır mıyım diye düşünüyorum ama son zamanda üst üste güncelleme aldığını gördüm sorun yaşamam diye düşündüm ha bu arada fiyat farkı 5060 da oluyor 4060 la aşağı yukarı aynı paraya geliyor
Ha birde işlemci meselesi var intel aliyim diyorum ölü soket diyorlar amd alıyım diyorum daha pahalı kaçıyor bi türlü napcağıma karar veremiyom lütfen birisi açıklayabilir mi yoksa ben işin içinden çıkamıycam şimdiden çoook teşekkürler
KUARK-SUMMER 3 / INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD /OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-SUMMER 3 / INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD /OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Acaba 4060 yada 5060 alsam mı diye de düşünüyorum vram çok düşük yetersiz kalır diyorlar ama çok yük bindirmiyeceğim için vramlik bi mesele yok diye düşünüyorum ama bu sefer çok da olmasa da bi fiyat farkı oluyor o yüzden intel tarafına geri döndüm ama bu sefer driver sorunlarıyla optimizasyon sorunlarıyla karşılaşır mıyım diye düşünüyorum ama son zamanda üst üste güncelleme aldığını gördüm sorun yaşamam diye düşündüm ha bu arada fiyat farkı 5060 da oluyor 4060 la aşağı yukarı aynı paraya geliyor
Ha birde işlemci meselesi var intel aliyim diyorum ölü soket diyorlar amd alıyım diyorum daha pahalı kaçıyor bi türlü napcağıma karar veremiyom lütfen birisi açıklayabilir mi yoksa ben işin içinden çıkamıycam şimdiden çoook teşekkürler