nasıl kazanacağım ki?Bence 1 kuruş bile destek almadan kendin kazandigin para ile alırsan karismalarina imkan yok çünkü kendi paran kendi istediğin şeyi alıyorsun
nasıl kazanmıştın kendi eklediğini?babamı karşıma alıp konuştum geçen yaz ,1 sene bekle alırım dedi
bende çalıştım destek oldum şuan imzamda ki sistemi kullanıyorum
14Yaşın kaç öncelikle?
umarım.Kendin çalışıp alacaksın kardeşim iş sahibi olmak için bekleyeceksin şuan ki nesil çok şanslı benim lisede telefonum yoktu dogru düzgün şuan kendi kazancim var istediğimi alıyorum okurken zor oluyo malesef umarım alırsın
Valla hayata şanssız başlamışsınız. Benim babamla aram müthiş değil fakat çok kötü de değil. Çok konuştum babamla alsın diye. Hiçbir zaman net bir cevap vermiyordu. Geçen gün dedim baba bana bilgisayar alacak mısın diye. Net bir cevap ver dedim. O da bilmiyorum hala karar veremedim dedi. Bağımlı olursun falan dedi. bende hiçbir şey demeden odama gittim. çünkü resmen bahane uyduruyordu. Normal bir insanın oynadığı kadar oynuyorum bilgisayarı çünkü. Ve şuna da eminim ki alacak durumumuz var.Ben kendimle kıyaslayamam şimdi seni ben ilkokulda çalışmaya başlamıştım babamla aram hiç iyi değildir ki hala öyle konuşmam bile kendisiyle hayat şartlarına bağlı tabi oda babanla ilişkin iyiyse sabretmek lazım alabilir benim öyle bir durumum yoktu sanayide ise başladım kazandığım parayla kendime bisiklet almıştım ilk çünkü babam almıyordu destekte vermiyordu daha sonra işi öğrenerek kendini geliştirdim biraz çok kazanıp bilgisayar almıştım tabi bunlar 12 sene önce falan di daha sonra eczanede ise başladım ordada kendini geliştirdim şimdi baş kalfa olarak bir eczaneye ile ilgileniyorum güzel maaşım var ve uzun yillar sonra kendime yeni bir bilgisayar aldım daha önce alabilirdim ama anca müsait olabildim dediğim gibi hayat şartları ben küçük yaşta ayaklarımın üzerinde durmaya başladım sen ise destek alabiliyorsan çokta aileni zorlamadan sabır eTmen lazim bu konularda biraz uzun oldu içimi döktüm sayende
14 yaşındaysan sanırım lgs ye girdin puanına göre Bi şeyler söyle tabii puanın iyiyseteşekkür ederim tavsiyelerin için.