Neler Yeni

bilgisayar alırken aile sorunsalı

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
dostlar kendime bir bilgisayar almak istiyorum fakat bu konuda ailemin hiç niyeti yok. Nasıl ikna edebilirim?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Bence 1 kuruş bile destek almadan kendin kazandigin para ile alırsan karismalarina imkan yok çünkü kendi paran kendi istediğin şeyi alıyorsun

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
babamı karşıma alıp konuştum geçen yaz ,1 sene bekle alırım dedi
bende çalıştım destek oldum şuan imzamda ki sistemi kullanıyorum

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence 1 kuruş bile destek almadan kendin kazandigin para ile alırsan karismalarina imkan yok çünkü kendi paran kendi istediğin şeyi alıyorsun
nasıl kazanacağım ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

babamı karşıma alıp konuştum geçen yaz ,1 sene bekle alırım dedi
bende çalıştım destek oldum şuan imzamda ki sistemi kullanıyorum
nasıl kazanmıştın kendi eklediğini?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Yaşın kaç öncelikle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet s
Kendin çalışıp alacaksın kardeşim iş sahibi olmak için bekleyeceksin şuan ki nesil çok şanslı benim lisede telefonum yoktu dogru düzgün şuan kendi kazancim var istediğimi alıyorum okurken zor oluyo malesef umarım alırsın

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Ben kendimle kıyaslayamam şimdi seni ben ilkokulda çalışmaya başlamıştım babamla aram hiç iyi değildir ki hala öyle konuşmam bile kendisiyle hayat şartlarına bağlı tabi oda babanla ilişkin iyiyse sabretmek lazım alabilir benim öyle bir durumum yoktu sanayide ise başladım kazandığım parayla kendime bisiklet almıştım ilk çünkü babam almıyordu destekte vermiyordu daha sonra işi öğrenerek kendini geliştirdim biraz çok kazanıp bilgisayar almıştım tabi bunlar 12 sene önce falan di daha sonra eczanede ise başladım ordada kendini geliştirdim şimdi baş kalfa olarak bir eczaneye ile ilgileniyorum güzel maaşım var ve uzun yillar sonra kendime yeni bir bilgisayar aldım daha önce alabilirdim ama anca müsait olabildim dediğim gibi hayat şartları ben küçük yaşta ayaklarımın üzerinde durmaya başladım sen ise destek alabiliyorsan çokta aileni zorlamadan sabır eTmen lazim bu konularda biraz uzun oldu içimi döktüm sayende 😊😊

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Ben kendimle kıyaslayamam şimdi seni ben ilkokulda çalışmaya başlamıştım babamla aram hiç iyi değildir ki hala öyle konuşmam bile kendisiyle hayat şartlarına bağlı tabi oda babanla ilişkin iyiyse sabretmek lazım alabilir benim öyle bir durumum yoktu sanayide ise başladım kazandığım parayla kendime bisiklet almıştım ilk çünkü babam almıyordu destekte vermiyordu daha sonra işi öğrenerek kendini geliştirdim biraz çok kazanıp bilgisayar almıştım tabi bunlar 12 sene önce falan di daha sonra eczanede ise başladım ordada kendini geliştirdim şimdi baş kalfa olarak bir eczaneye ile ilgileniyorum güzel maaşım var ve uzun yillar sonra kendime yeni bir bilgisayar aldım daha önce alabilirdim ama anca müsait olabildim dediğim gibi hayat şartları ben küçük yaşta ayaklarımın üzerinde durmaya başladım sen ise destek alabiliyorsan çokta aileni zorlamadan sabır eTmen lazim bu konularda biraz uzun oldu içimi döktüm sayende 😊😊
Valla hayata şanssız başlamışsınız. Benim babamla aram müthiş değil fakat çok kötü de değil. Çok konuştum babamla alsın diye. Hiçbir zaman net bir cevap vermiyordu. Geçen gün dedim baba bana bilgisayar alacak mısın diye. Net bir cevap ver dedim. O da bilmiyorum hala karar veremedim dedi. Bağımlı olursun falan dedi. bende hiçbir şey demeden odama gittim. çünkü resmen bahane uyduruyordu. Normal bir insanın oynadığı kadar oynuyorum bilgisayarı çünkü. Ve şuna da eminim ki alacak durumumuz var.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Vazgeçmediğini bilsin yani o kararlılığı göster o zaman daha kolay olabilir

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru