bilgisayar alıyorum 2 seçeneğim var hangisini seçersem daha iyi olur sizce

Wartex

80+
Reaksiyon skoru
8
merhaba arkadaşlar şu an elimde bir pc var geçen günlerde yeni bir pc aldım aldığım yerdeki adam sorunsuz yüksek ayar gta 5 açar demişti çok anlamam pc lerden o yüzden yazmak istedim elimdeki bilgisayarda ekran kartı olarak NVIDIA GeForce GT420 8GB RAM sanırsam 500 gb ssd var hız olarak internet alt tab geçişler vs güzel ama oyun açısından kötü lol gibi bir oyunda bile 30 40 50 fps alıyorum valorantta en düşük ayarlarda 80 90 zorluyor karşıma 2 seçenek çıktı bu bilgisayara GTX1050 ekran kartı takabilirim yada bu elimdeki pc yi aldğım yere iade edip

Anakart: ASUS H81M-K Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart

İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 3,4 Ghz (4+4) Çekirdek

İşlemci Soğutucu: GameTech Rgb Kule tipi

Ram: 12 GB

Ekran Kartı: Asus R9 270 DirectCU II 2GB (Toplamda 8GB) GDDR5 256Bit

Ssd: 240 Gb

Power Supply: Gigabyte 550w Psu

Monitör: Casper 24" 1920x1080 Full Hd Monitör

Klavye: Frısby Rgb Gamıng Keyboard

mouse: Rampage Smx R16 Gaming mouse

Hoparlör: Kerasus 2+1 Oyuncu Hoparlörü

özelliklerindeki bilgisayarı alabilirim sizce hangisi daha mantıklı bu arada şu andaki bilgisayarımı 6000 tl ye aldım 5000 kasa 1000 tl 144 hz monitör

bu da iade edip alabileceğim bilgisayarın fiyatı 5.699 sizce hangisi daha mantıklı olur hangisinde daha yüksek fps alırım ve rainbow gta5 valorant gibi oyunlarda yüksek grafiklerde daha iyi fps alırım şu an elimde olan bilgisayardaki ekran kartını mı değiştirsem yoksa o diğer 5.699 olan pc yi mi alsam 5.699 olan pc yi alırsam 2 monitörüm olucak 60 hz ve 144 hz hangisi daha iyi olur cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

GT420 li kasaya gidip 5.000₺ para mı verdin doğru mu anladım?

evet:(

evet:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında ben vermedim annem direkt kafasına göre anlaşmış adamla yoksa o kadar da bilgisiz değilim önce araştırmamı yapardım
Kardeşim adına çok üzüldüm geçmiş olsun. Geri alırsa direkt iade et. 5bin TL'ye o bilgisayarı alacağına hiçbir şey almaman daha iyi.

bu arada daha 5000 i komple vermedik sadece 1500 verdik onun da 500 ünü geri alıp 1000 tl ye 144 hz monitör alıcam büyük ihtimalle

Bu ülkede namuslu taksici ile namuslu bilgisayarcı yok yemin ederim.
Kardeşim annene bu yorumları okut. O kasanın ederi 2.500₺ bile değil. Yazık günah paranıza. O fiyata 1050ti sistem alırdık sana. Her şeyi iade edin gelin buraya yazın ne kadar paranız var ne alacaksınız yönlendirelim.

bu arada daha 5000 i komple vermedik sadece 1500 verdik onun da 500 ünü geri alıp 1000 TL ye 144 hz monitör alıcam büyük ihtimalle
Sen komple paranı geri al kardeşim.

ne yapmalıyım peki kanka elimdekini geri verip o diğer sistemi mi alsam yoksa bu elimdekine gtx1050 mi taksam
Ya komple o sistemi geri alırsa ver. Ben alacağını sanmıyorum ama zorla iyice. Beni dolandırdın falan diyerek. Sonra senin bütçene göre dizeriz.

Bu ülkede namuslu taksici ile namuslu bilgisayarcı yok yemin ederim.
Kardeşim annene bu yorumları okut. O kasanın ederi 2.500₺ bile değil. Yazık günah paranıza. O fiyata 1050ti sistem alırdık sana. Her şeyi iade edin gelin buraya yazın ne kadar paranız var ne alacaksınız yönlendirelim.
kanka daha 5000 tl yi vermedim rahat ol

Ya komple o sistemi geri alırsa ver. Ben alacağını sanmıyorum ama zorla iyice. Beni dolandırdın falan diyerek. Sonra senin bütçene göre dizerizill

kanka daha 5000 TL yi vermedim rahat ol
Git verdiğinide geri al. Bilgisayarcıyada numaramı ver görüşeyim. O bilgisayarı 5.000 e satabiliyorsa aynı sistemi 2.500 den tedarik edeyim ben ona. 2.500 kar ile satsın. Git al paranı ver aldıklarınıda. Bir dahada kapısından geçmeyin.

kanka daha 5000 TL yi vermedim rahat ol
Tamam da elinde adamın senet vs yok mu? Direkt sözleşerek mi aldınız bilgisayarı?

Ya komple o sistemi geri alırsa ver. Ben alacağını sanmıyorum ama zorla iyice. Beni dolandırdın falan diyerek. Sonra senin bütçene göre dizeriz.
kanka illaki alıcak parayı vermedim daha

Tamam da elinde adamın senet vs yok mu? Direkt sözleşerek mi aldınız bilgisayarı?
yok

sözlü aldık konuşarak direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,556
Üyeler
184,182
Son üye
winball501
Geri