mezuna kalmıssın bu sene sıstem dızsen sen o sıstemın basından bence kalkmassın ayrıca il dısına cıksa unı. sıstemde kalıcak bence sınavdan sonra yapmalısın bu ısıBu sene mezuna kaldım ve ders çalışmak zorundayım fakat aklımda hep sistem dizmek var.Dizemezsem kafam rahat etmeyecek gibi sizce ne yapmam lazım?
Hocam oyun oynayacağımı düşünmüyorum işlemciye dahil gpu lu sistem kurucam ayrıca internetim çok kötü çekiyor 8mbpsmezuna kalmıssın bu sene sıstem dızsen sen o sıstemın basından bence kalmassın ayrıca il dısına cıksa unı. sıstemde kalıcak bence sınavdan sonra yapmalısın bu ısı
o zaman dız seneye fıyat artana kadar sımdı almıs olursun ama umarım odagını bozmaz ayrıca il dısına yazarsan laptop almadım dıye sprun olmaz umarımHocam oyun oynayacağımı düşünmüyorum işlemciye dahil gpu lu sistem kurucam ayrıca internetim çok kötü çekiyor 8mbps
Hocam il dışını yazıcam kesinliklede laptopta icime sinmiyor.o zaman dız seneye fıyat artana kadar sımdı almıs olursun ama umarım odagını bozmaz ayrıca il dısına yazarsan laptop almadım dıye sprun olmaz umarım
o 4 senenın sonunda daha yenı gpu ve cpu lar cıkacak belkı o zamana daha ıyı bır sıstem toplarsın artık orasını sen bılırsın tabı ben olsam sahsen suan almazdımHocam il dışını yazıcam kesinliklede laptopta icime sinmiyor.
Hocam bir konuyu çok dert ediniyorum sabah akşam düşünüyorum o yüzden almak istiyorum aslında, hocam işlemci ve ekran kartları daha fazla gelişemeyecek gibio 4 senenın sonunda daha yenı gpu ve cpu lar cıkacak belkı o zamana daha ıyı bır sıstem toplarsın artık orasını sen bılırsın tabı ben olsam sahsen suan almazdım
neden gelısmesınler hocam ben 3090 cıktıgında tamam artık bu ıs bıttı daha ustu yok demıstım neler neler gelıyoHocam bir konuyu çok dert ediniyorum sabah akşam düşünüyorum o yüzden almak istiyorum aslında, hocam işlemci ve ekran kartları daha fazla gelişemeyecek gibi
Hocam çok minimal gelişmeler oluyor artıkneden gelısmesınler hocam ben 3090 cıktıgında tamam artık bu ıs bıttı daha ustu yok demıstım neler neler gelıyo
yanı tabı dogru ama teknolojı her zaman ılerlıyo suan alırsan alıcagın sıstem nedır?Hocam çok minimal gelişmeler oluyor artık
Ryzen 5 7600 işlemci ekran kartsız bir sistemyanı tabı dogru ama teknolojı her zaman ılerlıyo suan alırsan alıcagın sıstem nedır?
unı donusu bı gpu takarsın belkı ıyı fıyattan bulursan guzel olurRyzen 5 7600 işlemci ekran kartsız bir sistem
Bence yine kalırsın gibi çalış bitir Kazan ondan sonra alHocam il dışını yazıcam kesinliklede laptopta icime sinmiyor.